Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos férfiak! Ki segítene nekem megfejteni egy helyzetet?
Figyelt kérdés
Elég hosszú történet, ezért inkább privátban írnám le olyanoknak, akik az adott célcsoportba tartoznak. Kort írjatok légyszi!2013. dec. 21. 19:55
1/10 anonim válasza:
Szia! Nekem van önbizalmam, viszont szívesen segítek, ha problémád van. :)
3/10 anonim válasza:
Szívesen segítenék, csak úgysem tudnám megoldani a problémát... :(
4/10 anonim válasza:
Szia! Nekem van problémám, viszont szívesen segítek, ha önbizalmad van. :)
5/10 anonim válasza:
Segítek ha kell szívesen. :)
22/F
6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudtam eldönteni, hogy ki az, aki érdemben tudna segíteni. Kérlek, kort mindenképpen írjatok, és elsősorban alacsonyabb önbizalommal rendelkező férfiak válaszát várom, mert ők azok, akik át tudják érezni a helyzetet. Nő vagyok, és szeretném megérten/megfejteni azt a helyzetet, amiben most benne vagyok.
2013. dec. 21. 19:59
7/10 anonim válasza:
van önbizalmam bizonyos tereken ,de bizonyos tereken nincs
18f
ha gondolod..
8/10 A kérdező kommentje:
És elnézést, nem lebecsülve a fiatalokat, de inkább érettebb férfiak véleményére lennék kíváncsi (25-30 felett). Már csak a "probléma" jellegéből adódóan is... nem hiszem, hogy fiatalok meg tudnák ítélni, elnézést.
2013. dec. 21. 20:01
9/10 anonim válasza:
Nekem küldheted.Annyira nincs önbizalmam h 20 évesen még 1 csajnál se próbálkoztam be.
10/10 anonim válasza:
Nekem nincs gondom az önbizalmammal, de küld el, lehetséges hogy tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!