Ha hajléktalan lennél, mit tennél, hogy életben maradj?
Hali 29-es vagyok. Nem én írtam a az előttem lévő válaszokat de egyetértek velük. Mint írtam mindent elvállalnék, amíg egy kis pénzhez jutok, és fekete munka, amihez még végzettség sem kell, van bőven, ezt kár tagadni. És igen egy kis faluba havi pár ezerért kiadnak egy kis házat, főleg ha le van pukkanva. Mivel van tapasztalatom a földtúrásban, tudom, hogy nem olyan drága dolog ezt megteremteni. Lehet kérni, egy kis vetőmagot, palántákat, eszközöket kölcsönbe. Nem hiszem, hogy ezeket sajnálnának az embertől ha kérne. 1500ft egy csirke? Hol, Pesten? Én 400-ért láttam Miskolcon legutóbb, azt meg egy fél óra alatt össze is lehet koldulni... Sőt, van is most egy ilyen szociális program ahol baromfit, disznót, vetőmagokat adnak a rászorultaknak. Itt az volt a kérdés, hogy hogyan maradnék életben!!!!, nem az, hogy egy gazdaságot akarnék létrehozni.
Azt mondod 50ezer egy kályha? Egy rokonom most adott el egy helyi cigány asszonynak 2000 Ft-ért!!!! egy újonnan 80 ezerbe kerülő sparhetet, mondván neki nincs rá szüksége, nekik meg van. Fát a fűtéshez, főzéshez, meg csak a hülye nem tud szerezni, már bocsánat.
De ez az én véleményem.
Visszatérve a kérdezőhöz: nincs egy barátod, rokonod, ismerősöd sem aki befogadna ideiglenesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!