Hajléktalan lettem 22 évesen?
Édesanyámmal élek együtt (nem szívesen nevezem már így, de ez van) már 4 éve, hazajöttem a nyári szünetre az egyetemről és bár eddig sem volt teljesen normális, realizáltam, hogy TELJESEN megőrült. A barátnőm is sokat volt itt ő is látja. Folyamatosan rendőröket hív a lakásra és úgy randomra havonta egyszer komolyan is veszik. Fizetünk, kedvesek vagyunk vele, segítünk neki, nem érdekli....
Hogy nekem mennem kell, hogy kijelent.
Ma este valószínűleg rosszat álmodott, talán azt, hogy megtámadtam és kihívta a rendőrséget, hogy megtörtént. automatikusan 72 órás távoltartási végzést adtak ki, mert a mentők szerint bőrpír volt rajta, tehát alapos is lehet a bejelentés, közben intézi a 30 napos távoltartási végzésem és kényszerkijelentésem.
Bele se gondol, hogy nincs hova mennem, nincsenek rokonaim már. Munkám nincs mert egyetemista voltam, és jelenleg hogy azt sem tudom hol tegyem le a fejem munkát sem tudok találni.
Vannak barátaim és pár napot maradhatnék, de főleg családnál élnek, egyszerűen nem fér bele. Nem tudom mit csináljak, hajléktalanszállóra nem szeretnék menni, már arra gondoltam, hogy befekszem valami kórházba.... a kapcsolatom is rá fog menni a dologra, de a legrosszabb ez a tehetetlenség. Nem tudom feljelenteni, nem foglalkoznak az ügyemmel, persze ami kötelesség (végzések, előállítás) azt megteszik ellenem....
Mit csináljak? Hova menjek??
Igen!
Ennek a kérdésnek a részleteit egy kicsit jobban ki kellene dolgozni, eléggé homályos valóban, miből élsz, amikor egyetemista vagy, ki fizeti és miből az ottani költségeket.
Édesanyád egészségi állapotáról mi a véleménye a rokonságnak, a szomszédoknak? Ők nem vették észre rajta, hogy valami nem kerek nála? Mert ha esetleg a rendőrségen ők is melléd állnának, hogy valóban nem veled a gond.
Szóval dolgozzál még egy kicsit rajta! :)))
Akkor kezdjük el újra! Miért is kamu kérdés?
1. Honnan az istenből rakod fel a kérdést?
2. Annyi a hiba benne, hogy 100% kamu
Kedves Kérdező!
Csak emlékeztetni szeretnélek arra, hogy 18 éves korod óta nagykorú vagy, önállóan döntesz, dönthetsz saját életedről.
Nem feltétlenül kell egyetemre járni, ott is hagyhatod és elmehetsz dolgozni, akkor talán tudnál magadnak egy külön kis lakást fenntartani, és rögtön megoldódott az édesanyáddal való konfliktusod!
Rögtön nem leszel hajléktalan, sőt, nem leszel semmiben sem édesanyád kénye-kedvére kitéve!
Majd amikor ő meghal, és megöröklöd utána az ingatlant, akkor viszont azt teszel vele, amit akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!