Mit tegyek? Hajléktalan lettem. Van lakásom és én a nem fizető, kiköltözni nem akaró albérlők miatt utcára kerültem. Hogyan tudnám visszaszerezni a tulajdonom és kirakni az albérlőket?
"Ahol eddig laktam azt az ingatlant eladta a barátnőm."
ilyen barátok mellett nincs is szükség ellenségekre.
Lényeg hogy internet van, akármi is a probléma, akár van pénz ételre, akár nincs, akár hajléktalan az ember, akár nem. Meg nagyon buta a kérdező.
Miben lehet itt segíteni, kérem?
Sajnos nem értek az ingatlanjoghoz, és ahogy erről olvasgattam a neten, azt láttam, hogy sok minden nagyon bonyolult nekem, így tanácsot nem is merek adni, mert nem értek a joghoz, különösen nem az ingatlanjoghoz.
Az jutott eszembe, hogy a kerület, ahol lakol, ott az önkormányzatnak talán van ingyenes jogásza (nálunk itt a legtöbb budapesti belső kerületi önkormányzatnál van ilyen lehetőség). Lehet hogy vannak lehetőségeid, de ezt szakembertől érdemes megkérdezni. Az önkormányzatnak lehet külön erre a célra ingyenes jogásza, aki minden kerületi lakosnak segít.
Remélem, sikerül valami. Azt is remélem, hogy talán a károd megtérülése is lehetséges. Sajnos hozzáértés miatt nem tudok személyesen segíteni, de több ismerősöm is fordult már ingyenes jogászhoz, és ott kaptak segítséget, tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!