Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire esélyes ez a kapcsola...

Mennyire esélyes ez a kapcsolat ezzel a marokkói (arab;muszlim) férfival?

Figyelt kérdés

Augusztus közepén kerültünk kapcsolatba egy bizonyos oldalon. Elkezdtünk beszélgetni,megkedveltük egymást.

Muszlim vallású,de nem szigorúan. Franciaországban nőtt fel-nem tudom,hogy utána vette-e fel szabad akaratából a vallást,vagy sem ; nem firtattam.

Azt mondja,én vagyok az egyetlen. Nagyon családcentrikus. :)

Sokat tudunk egymásról,szoktunk Viberezni és Skype-on is fent van. Viszont még nem jött össze a videós Skype-ozás hol az én részemről,hol az ő részéről. Ettől függetlenül szoktunk egymásnak képeket küldeni. Megbízok benne.

Már 2013-ban el akart jönni Magyarországra,de ez az útlevél miatt nem jött össze,mert nem tudta időre újrahosszabbítani. Szóval 2014-ben tuti jön.Mondtam neki,hogy ez úgy jönne össze,ha hotelbe menne,mert a családom mégiscsak furcsán nézne. Nem is tudnak erről,elég rasszisták.

Amúgy 5 év van köztünk és abszolút normális és kedves. Nem egy 'rétin*gger' apám szavaival élve. És van normális állása.

2013. dec. 30. 20:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

"A muszlimok addig kedvesek amíg el nem vesznek feleségül."

Vagy amíg fel nem robbannak.

2013. dec. 30. 22:05
 12/17 anonim ***** válasza:
45%

A pasas megy elől, a nő 10 lépéssel mögötte.

Kivéve, ahol alá van aknázva!

Ott ugyanis a nő megy 10 lépéssel a pasi előtt!!

2013. dec. 30. 22:45
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Őszinte részvétem XDD
2013. dec. 30. 23:57
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket,1-2-n jót nevettem! :D

Azért az látszik,hogy sok ember semmit nem tud a muszlim férfiakról és az iszlám vallásról. Házasság előtt amúgy sem lehet szex,csók,de még kézfogás sem-senkivel. Már ilyen témákról is beszéltünk,ő még szűz;én már nem. Azt mondta,nem zavarja. Mivel ha szerelemből szexeltem,akkor ő ezt el tudja fogadni.

Fotós,web designer és hasonló munkákat végez,már láttam képeit. Szóval nem kamu. Van normális számú ismerőse is közösségi oldalon,akik nem kamuk egyáltalán. Én sem vagyok hülye,bizonyos dolgokat ki tudok nyomozni.

Még szerencse,hogy legalább 1 értelmes ember írt is nekem üzenetet :D

2013. dec. 31. 10:47
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

En 5 olyan lanyt ismerek, akiknek arab ferje van (mind kulfoldon lakik, 1 Libanon, 1 Jordania, 1 Katar, 2 Egyiptom). Koszonik szepen jol vannak :D Ezekbol a Libanonba kihazasodott lany interneten ismerkedett ossze a parjaval kb 12 eve, gyerekuk van, jol megvannak. Nekem 10 eve van arab ferjem, eddig Magyarorszagon laktunk, most Egyiptomban. Nem vagyok muszlima, nem hordok kendot, anyosomek imadnak (anyosom amugy napi 5x imadkozik, szoval a csalad vallasos), van ket kisgyerekunk es baromira nem vagyok elnyomva :D

Kerdezo - ismerd meg, talalkozzatok, legyel elovigyazatos, de nem kell a felelem miatt bezarni az ajtot a szerelem elott. Sok szerencset!

2013. dec. 31. 20:10
 16/17 anonim válasza:
39%
A válaszadók 80 százaléka el van tévedve.. Az hogy muszlim az nem feltételezi hogy el is ad. Származás kérdése Arab vagy Török... Arabtól menekülj, utóbbiak oké.. Tökmind1 hol szocializálódott Eu.-án belül..arab marad, és nem modern felfogású..
2014. máj. 15. 23:48
 17/17 anonim válasza:
0%

Tudatlan vagy.. (előbbi vagyok) evidens h nem felvette a vallást, hanem ez a hagyomány.. megszületett és elvárás.. drága neked fogalmad sincs mibe mászol bele. Nem furcsállod h sose találkoztatok és te vagy szíve csücske?? hahó! értelemes pali ilyet nem mond!!!

Csadorban végzed majd, és kuss lesz a neved, szülők előtt a legapróbb intim érintkezés sem lehetséges, muszlimmá kell lenned, disznó nuku, és örülj ha nem híve a többnejűségnek, valamint sanszos h fekete ruhát kell majd hordani tetőtöl talpig.

Gondolkodj el ezen tapasztalatból mondom és farolj gyorsan ha van eszed

2014. máj. 15. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!