Bangladesi férfiakkal valakinek van tapasztalata?
Első válaszoló: milyen menekülttábor???
Második: ez tapasztalat?
Harmadik: tehát te az összes muszlim embert elítéled...
Érdekes kérdés. Még soha nem láttam bengál embert, de indiaival és pakisztánival már dolgoztam egy ideig, s laktam is velük együtt, ezeknek a kulturájuk nem különbözik annyira egymástól ...
Az utóbbiakról el tudom mondani, hogy sokkal fejlettebb kultúrával és modernebb mentalitással rendelkeznek, mint a közel keleti arabok, valószínűleg a kifejlett infrastruktúra, illetve a gyarmatosítások miatt. Emiatt is sokan folyékonyan beszélik az angolt, még a pár éves gyerek is, nagyon olvasott emberek, illetve frissen informáltak a világpolitikában és a világgazdaságban. Az étkezési kultúrájukat sajnos a rengeteg fűszer miatt nem tudtam tartani, ugyanakkor azt vettem észre, hogy nyáron kerülik a napozást és a strandot, jobban mondva a közterületeken való levetkezést :)) és többször mondták nekem, hogy nem értik az európaiak napozási mániáját :)).
Több medencés fotót láttam már indiai típusú fiatalokkal, akik fehér pólóban fürödtek, vagy térdig érő világos színű ruhában :P.
Az olvasottság mellett azért az nagyon igaz, hogy olyan szokásaik vannak még mindig pl. magánélet, házasság szempontjából (egy lagzi 3 napig tart, s még mindig a szülők választják ki a házastársat már gyerek korban), mint akik a XIX.sz.ban élnek.
Bangladesh minthogy India keleti részén van, el tudom képzelni azt is, hogy a szegénység miatt itt Magyaro.-n elég sok bűncselekményt követnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!