Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Török fiúkkal/férfiakkal van valakinek tapasztalata? Csak aki tényleg tud segíteni!
Törökországban megölheti a férj a feleségét, ha megcsalja.
ezért nem akarták őket felvenni az EU-ba.
Én mikor tavaly nyáron kint votam Töröko-ban, elég sok férfi mosolygott szemtelenül, kacsingatott, sőt füttyentgetett az utcán. Pedig nem öltözök ribv, még csak különlegesen szépnek se tartom magam, inkább erős átlagosnak. Szerintem nagyon szemtelenek a török férfiak. Nem csak emiatt. Vásárban páran nagyon össze is verekedtek. Erőszakosak. Én nem lennék egynek se a felesége, az biztos. De még csak a barátnőjük sem. De te ahogy érzed.
L19
Nekem van egy török haverom, meg már voltam is Törökországban párszor. Az, hogy milyenek a törökök, attól függ, hogy hol :D
1) Törökországban nem turista részeken: keményen iszlámok, fátyol, vagy csador kötelező, a nőnek ugye csak az arca lehet látható. Azért itt még külföldi nőknek is erősen nem ajánlott rövid ujjúban kimenni. A nőnek itt nincs véleménye, vagy ha van is, nem érdekel senkit. Meg esőkabátban fürdenek :D:D
2) Törökországban turista részeken / Magyarországon tanuló, ide látogató török srác: jobban elfogadják a dolgokat, de érted eljön ide egy török srác, neki ez a paradicsom :D És tudat alatt jogosan azt érezheti, hogy ezek a nők ribancok az otthoniakhoz képest. Ezért "nyomulósabbak" :) Amúgy közvetlenek, jó fejek, én nagyon bírom őket, de én fiú vagyok, szal máshogy jönnek le nekem a dolgok :D Biztos, ha eljön ide egy török srác, azért lazábban látja a dolgokat, de amiben felnőtt, azt nem tudja magából kiirtani.
Én a világ összes pénzéért sem állnék össze MÉGEGYSZER törökkel.
1.indok:volt török pasim,3 hónapig voltam vele együtt(kidobtam mert felállt neki a 13 éves unokahúgomra,közölte hogy vigyem hozzá,megdugná szivesen).Miután kidobtam fél évig zaklatot,a rendőrségre csaknem bérletem volt miatta.
2.indok:barátnőmnek török férje van.A házasságig minden olyan szép és jó volt.Meglettek a papirjai a pasasnak,3-4x úgy összeverte a barátnőmet tök pitiáner apró dolgok miatt,hogy alig lehetett a csajra ráismerni.És volt hogy kést szeritott a torkához hogy megöli ha nem vallja be hogy megcsalta(pedig nem csalta meg).Nos nekem nincs jó tapasztalatom velük.
Nekem most van Török barátom. Neked tart még a kapcsolat?
Engem is érdekelne sok minden akár ha akarod küldj privát üzit . Köszike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!