Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem 3 fiút, akik hármasikrek. Szerintem elég érdekes neveik vannak, de mégis szép nevek: Zétény, Tomaj és Zsombor. Mi jut nektek eszetekbe ezekről a nevekről? Hogy tetszenek?2013. dec. 30. 12:32
1/10 II.Dartheon válasza:
A Zsombor név nekem is tetszik, bár a másik kettő kicsit fura :)
De nem rossz, jobb mintha Töhötöm lenne :D
2/10 anonim válasza:
Nem hétköznapi nevek. Nekem nem tetszenek, igen őszintén megvallva.
4/10 anonim válasza:
Zétény, Zsombor tucatnevek, nem adnám. Tomajt még nem hallottam, kicsit idegen, de nem rossz.
5/10 anonim válasza:
Rengeteg Zétény és Zsombor van (a szomszéd kisfiú is Zétény), Tomajról még nem hallottam, de cuki név :)
6/10 anonim válasza:
Azért enyhe túlzás, hogy tucatnév. Mennyiségileg azért marha nagy különbség van a Zétény és mondjuk a Dávid között.
7/10 anonim válasza:
A Zsombor még elmegy
A Tomaj sem rossz-
Zétény helyett inkább lett volna "Ajtony"
8/10 anonim válasza:
Én ismerek mind a három nevet viselő embert, szép régi magyar eredetű nevek. Szerintem szép nevek, bár nekem a Zsombor nem tetszik, a Zombor jobban tetszene. A Zétény helyett pedig a Tétény jobban tetszik.
10/10 anonim válasza:
Zétény - Mindig valami ugrabugra jut róla eszembe.
Tomaj - Tamás név vidékies változata.
Zsombor - Egy semleges növény, amelyet a bor vagy egyéb hasonló alkoholos tartalmú italok aljára tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!