Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Klaudia:
Vivien:
Réka:
Liliána:
Diána:
Virág:
Dorottya,Dorka:
Dániel:
Noel:
Máté:
Bence:
Gergely,Gergő:
Klaudia: nem tetszik. Vivien: semleges. Réka: nagyon tetszik, nekem is esélyes. Liliána: a Lili maga tetszik, de ez a forma nem. Diána: szép. Virág: semleges. Dorottya, Dorka: nem tetszenek.
Dániel: tetszik. Noel: nem tetszik,szerintem lányos. Máté: nem tetszik. Bence: tetszik. Gergely, Gergő: tetszenek.
Klaudia: nem tetszik
Vivien: nem igazán tetszik
Réka: tetszik, csak sok van belőle
Liliána: egyáltalán nem tetszik
Diána: a nevem, és tetszik
Virág: nem igazán tetszik
Dorottya,Dorka:
Dániel: testvérem neve, és tetszik
Noel: egyáltalán nem tetszik
Máté: semleges
Bence: már elegem van a Bence névből, sok van belőlük
Gergely,Gergő: párom Gergely, ha lesz egy kisfiúnk, ez lesz a neve.
Engem Rékának hívnak. Nem tehetek róla. Szerintem olyan semleges név. NEkem nem tetszik anira, én más nevet választottam volna magamnak ha lehetett volna.
(Én még Linda is vagyok. Na, hát ez még annyira sem tetszik mint a Réka. Szépen mekereszteltek az ősök.)
14L
Klaudia: közönséges
Vivien: közönséges
Réka: a K miatt nem vmi szépen csengő
Liliána: szép, de az az "ána" felesleges
Diána: nagyon csúnya név
Virág: semmilyen
Dorottya,Dorka: kislányos, nem tetszik
Dániel: egyik kedvenc fiúnevem:) mindig aranyos marad
Noel: divatnév lett, pedig nem rossz
Máté: soha nem tetszett
Bence: másik kedvenc fiúnevem
Gergely,Gergő: semleges
Klaudia: bennem olyan dámás hatást kelt. Talán a Barátok közt miatt? :D Nem tudom.
Vivien: nekem tetszik ez a név, adnám a gyermekemnek. Az eddigi Vivienek, akiket ismertem, barátságosak voltak.
Réka: egy jó barátom neve, de nem adnám a gyermekemnek, túl rövid, vagy nem tudom...
Liliána: szép, de nekem túl hercegnős.
Diána: erről mindig a dianás cukor ugrik be. :D Olyan semleges.
Virág: nem igazán tetszik, nem szeretem a virágos neveket, és ez is köztük van.
Dorottya, Dorka: nekem a Dóra a kedvenc lánynevem. Dorkának becézném, de a Dorottya olyan komolyabb hatást kelt.
Dániel: tetszik, adnám a gyermekemnek.
Noel: nem tetszik. Mikulásos, vagy nem tudom. :D
Máté: tetszik, de nem biztos, hogy adnám a gyermekemnek.
Bence: kiskori barátom, nagyon verekedős fiú volt. :D Nem hiszen, hogy adnám.
Gergely, Gergő: szintén kiskori, és általános iskolai (nem ugyanaz) barátom. Alapjában véve tetszik, de mivel volt egy bátyám, aki 2 hónapot élt, ezért nem adnám. Igaz, sosem ismertem, de nem adnám a gyerekemnek.
22F
Klaudia: Kicsit nekem giccses, meg az általam ismert Klaudiák nyafogósak.
Vivien: Egy Vivient ismertem, vele kapcsolatban elég negatív tapasztalataim vannak.
Réka: Az első asszociációm vele kapcsolatban: béka, illetve répa. Kedves, csendes, megbízható lányoknak ismertem meg a Rékákat.
Liliána: Giccses.
Diána: Az általam ismert Diánák harsányak, túl cserfesek.
Virág: Kedves, egyszerű, szép, normális név.
Dorottya,Dorka: Pozitív tapasztalataim vannak a viselőivel kapcsolatban. Barátságos, jólelkű, becsületes, kedves emberek.
Dániel: Vegyes tapasztalatok. Olyan semmilyen név, nem tetszik különösebben. De nem is rossz.
Noel: Elsőre kicsit fura volt, de már megszoktam. Én nem adnám a gyerekemnek, de amúgy nem rossz név.
Máté: Tetszik a hangzása és pozitív tapasztalataim vannak a viselőivel kapcsolatban. Szép és egyszerű név.
Bence: Szintén tetszik, bár inkább a Benedek becézéseként. Benceként nem anyakönyveztetném a gyerekemet, mert ha felnő, akkor bénán hangzik az, hogy Bence bácsi. De amúgy szép név.
Gergely,Gergő: A Gergely nem tetszik és nincsenek jó tapasztalataim vele kapcsolatban, a Gergő hangzása is tetszik, és az általam ismert Gergők becsületes, kedves, barátságos, jó emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!