Mi a véleményed ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
Bella, Daniella, Elena, Lilla?2013. dec. 26. 07:26
1/13 A kérdező kommentje:
Esetleg még Hella?
2013. dec. 26. 07:27
2/13 anonim válasza:
A Lilla szép, a Daniella is jó, de a másik kettő vámpír név. :)
3/13 anonim válasza:
Bellarol nekem a debella ugrik be. A tobbi szep.
4/13 anonim válasza:
a Bellarol nekem nem ugrptt be a twilight csak amikor mondtad hogy vampir nev, az Elenarol viszont egybol a vampirnaplok jutott eszembe. :) egyebkent nekem a Lilla a Bella es az Elena tetszik ezek kozul. a Daniella ribis nev szerintem (bar lehet hogy csak osszekapcsolodik bizonyos szemelyekkel)
5/13 anonim válasza:
Az olyan nevek, amikben "l" van, nekem is tetszenek:D Jó kis hangzást adnak általában a neveknek.
De nem minden 'l'-es név tetszik. Ezek például nem. Talán a Lilla.
6/13 anonim válasza:
Bella tetszik, de mint becenév, Izabellát adnám és így becézném.
Daniella nem tetszik.
Elena sem tetszik, nem szeretem a külföldi neveket.
Lilla szép név, de nem adnám a lányomnak.
Hella majdnem olyan, mint a kislányom neve, de mégsem tetszik.
7/13 anonim válasza:
Barátnőm kislánya Bella,ők is "B" betűsek,ezért csak ez jöhetett számításba.Nagyon illik rá.
De ismerek Daniellát és Lillát is,igaz ők már felnőttek.
8/13 A kérdező kommentje:
Ó basszus :) láttam néhány évadot a Vámpírnaplókból, de fejben nem kötöttem össze a névvel. Az Ella-Elena változatokba vagyok belezúgva, nem a vámpírokba :)) köszönöm a véleményeket! Nagyon a Bella felé hajlok egyelőre.
2013. dec. 26. 17:07
9/13 anonim válasza:
Nekem a Bella nagyon tetszik!Én is azt akartam adni a lányomnak csak pont aznap született és nem akartam,hogy egy napon legyen a születés és a névnapja.
10/13 anonim válasza:
szerintem az Elena a legszebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!