Ezekről a ( fiú) nevekről mit gondolsz?
Figyelt kérdés
1.Nátán
2.Jácint
3.Noé
4.Iván
5.Maroskó
6.Emil
7.Bernát
2013. dec. 1. 01:11
1/12 piriiiiii válasza:
Csak a Bernát tetszik, de az is csak a többihez képest, amúgy sosem adnám a fiamnak. Esetleg az Emil.
2/12 anonim válasza:
Nátán: Zsidó jut eszembe erről.
Jácint: Elég nőies név, szerintem az emberek nagy része úgy gondolja hogy ez nő név, én is most kerestem rá.
Noé: Okés
Iván: Okés
Maroskó: Elég furcsa, nem adnám a gyerekemnek.
Emil: Okés, bár nekem tetszik.
Bernát: Okés.
3/12 anonim válasza:
A Noé meg az Iván nekem nagyon tetszik. Az Emil és a Bernát elég jó. A többi nagyon nem.
4/12 anonim válasza:
Jácintra senki nem mondaná hogy női név, mert nem is olyan ritka. Még egy híres magyar színészünk is volt aki Jácint nevet viselte. Juhász Jácint.
Ezek közül nekem csak a Jácint, és az Emil tetszik..
5/12 anonim válasza:
Hát ha ezekből választasz nevet a fiadnak, akkor máris elszúrtad az életét...
6/12 anonim válasza:
Hát csak a Jácint az egy virág, a virág nevek meg többnyire női nevek. Én például kapásból női névnek gondoltam ez idáig.
7/12 anonim válasza:
Szia! A Noé tetszik, a Bernát még az elfogadható kategória, a többi sajnos nem jön be!
9/12 anonim válasza:
Iván és Bernát nagyon tetszik.
Emil elmegy, a többi abszolút nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!