Ha most meghalnál mik lennének az utolsó szavaid? Kihez lennének? Miért?
Bocsánat, remélem, hogy sem a kedves Kérdező, sem a többiek nem veszik rossz néven, ha kivételesen nem a kérdésére válaszolok (egyébként már megtettem a 8-ikként) de amikor elolvastam a 10. hozzászólást, a "kaszással való alkudozásról" eszembe jutott egy szellemes reklámfilm, amit nemrég láttam:
(Angol nyelvtudás nélkül is érthető, mert egyetlen szó hangzik el benne: Sorry. (Bocsánat.)
"Remember me"
Egy ismerősnek, és azért, mert rövid. Khm, és azért angolul, mert nem tud magyarul. :)
Az életet nem éltem a halál legyen hősi,
Vigyél a sátánhoz hadd köpjem szemen őt is!
5-ös nagyon jó :D
Ha ebben a pillanatban nyiffannék ki kérdező, akkor max a húgomhoz tudnék szólni. Hogy mit? Ki tudja. Nem mondtad hogy miben halnék meg. Lehet lelő egy mesterlövész a szomszédos tetőről, nem sok dolgot lehet mondani miközben a golyó extra gyorsasággal keresztbevágja a gondolatokat az agyamban.
Most éppen egyedül vagyok itthon.
De amúgy elmondanám,hol tartom a dugi pénzem és ha még belefér az időbe,akkor Facebook és email jelszavaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!