Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha fél éved lenne hátra?

Ha fél éved lenne hátra?

Figyelt kérdés

Tegnap karácsony alkalmából össze gyűlt a család azt valami módon rátértünk egy olyan témára ha csak "fél éved lenne hátra" mit kezdenél azzal az idővel?

Erre lennék kíváncsi hogy,ki mit csinálna vagy tenne ez idő alatt?

2013. dec. 27. 16:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem fizetném be a következő tandíjat, hanem elutazgatnám. Csak a számomra szeretett és fontos emberekkel tölteném az időmet.
2013. dec. 27. 16:49
 2/16 anonim ***** válasza:

Hát eléggé elgondolkodtató, már magamnak is felvetettem régebben hogy mit csinálnék a maradék időmmel, először is ha pont beleesne a fél évbe a nyár, akkor halálra motoroznám még utoljára magamat, mcdonalds-be járnék enni(amit amúgy nem szoktam), a lehető legtöbbet szexelnék azzal akit töretlenül szeretek

Nekem ennyi elég lenne ahhoz hogy nyugodtan csukódjon le a szemem

21/F

2013. dec. 27. 16:50
 3/16 anonim ***** válasza:
Eljárnék kezelésekre, hátha lesz eredménye. Ha 100% hogy elpatkolnék és addig jó állapotban lennék, akkor a meglévő pénzemet prostikra költeném, ha családom lenne akkor maximálisan kihasználnám velük ezt az időt.
2013. dec. 27. 16:52
 4/16 anonim ***** válasza:
Egy világkörüli luxushajóúton vennék részt a szereteimmel, de előtte még utaznék jó sokat.
2013. dec. 27. 16:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Drogoznék,innék,buliznék meg hasonlók!
2013. dec. 27. 17:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék katonának a harcmezőre.
2013. dec. 27. 17:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindenemet pénzzé tenném és kipróbálnék mindent amire valaha vágytam, vagy érdekelt!

Kb mint az utolsó vakációban.

2013. dec. 27. 17:26
 8/16 anonim ***** válasza:
Összepakolnám minden holmimat és megírnék pár személyes levelet. Befejezném a festményeimet, talán megírnám az élettörténetem. Szeretném, hogy legalább a halálom után megismerjenek az emberek. És persze jót röhögnék az egészen, mivel egyik öngyilkossági kísérletem sem volt "sikeres"...
2013. dec. 27. 17:36
 9/16 anonim ***** válasza:
#7: Az nagyon jó film!!!
2013. dec. 27. 17:45
 10/16 anonim ***** válasza:
Eloszor is kiprobalnam a szexet egy 35 eves pasival majd felvennek egy csomo hitelt es utazgatnek szexelnek innek buliznek :D
2013. dec. 27. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!