Nem lenne baj, ha a termek karácsonyi nyitvatartása miatt egy nap 2x edzenék, időhiány miatt? Úgy gondoltam, hogy délelőtt edzenék hátra, délután pedig mellre. A többi edzést megtudnám oldani rendesen.
Figyelt kérdés
edzés2013. dec. 22. 09:12
1/7 anonim válasza:
Ha bírod, mehet. Egyébként ha kihagysz egy edzést, nem dől össze a világ! (mondom ezt úgy, hogy megyek én is karácsonykor,:D).
2/7 anonim válasza:
Szerintem meg egyszerre edzd most meg a hátat a mellel, akár szuperszettben.
3/7 *Glissade* válasza:
Most mi bajod?
Csak három napot nem tudsz menni edzeni;)
Az is gyorsan elröppen majd a rokonok társaságában;))
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...Azért írtam amúgy,mert kedden elutazunk a rokonokhoz és csak következő héten jövünk meg és azért gondoltam, hogy eddzek így hétfőn, mert amúgy sincs semmi dolgom...Együtt meg azért nem akarom edzeni őket mert félek, hogy nem tudok rendesen koncentrálni mindkét izomra..:)
2013. dec. 22. 19:30
5/7 *Glissade* válasza:
Juhúú lesz ott sok süti:D
Lehet, hogy buktad a diétát;)))
6/7 anonim válasza:
No hát itt az ideje, hogy kipróbáld a mell-hát edzést, akár szuperszettben le lehet tolni az egészet. Tuti hogy megérzed. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:) Kellemes ünnepeket nektek! :)
2013. dec. 23. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!