Szerintetek normális hogy lány létemre így gondolkozok? Fiúk ne válaszoljanak kérlek.
Figyelt kérdés
Csomó lány ha megtetszik neki valaki és el is mondja lánytársainak magában elvárja hogy a többiek ezentúl rá se nézzenek a fiúra. Én viszont úgy gondolom hogy egy fiú nem tulajdon és ha vele beszélgetek és nekem is megtetszik meg úgy tűnik ő is élvezi a társaságom ráadásul jobban mint a másik lányét és ők dühösek rám az jogos? Mert véleményem szerint ha két ember "járnak" akkor is lehet vele barátkozni és ha szerelmes lesz beléd és te is belé akkor sem bűn ez hisz arról nem tehetsz ha neked is tetszik amúgy meg nem kényszerítsük a fiúkat hogy velünk legyenek ergó ez nem bűn. Lehet hogy rosszul fogalmaztam vagy az agyammal van gond de én így gondolkodom.2013. dec. 26. 14:57
11/13 anonim válasza:
Az ötös 8-as 9-es és 10-sel értek egyet ne sértődjetek meg. Köszönöm hogy elmondtátok! ( Ti sokkal jobban fogalmaztátok meg a mondanivalót )
12/13 A kérdező kommentje:
Bocsi az előző én voltam csak véletlen a bátyámét használtam
2013. dec. 27. 19:52
13/13 anonim válasza:
Nekem a "legjobb baratnom" ahogy elmondtam neki h szerelmes vagyok abba a fiuba akibe voltam rogton ranyomult es ossze is jottek vele🙄🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!