Mennyire normális, ha lány létemre nem tudok foglalkozni egy kisbabával?
Én se tudok, soha nem is érdekeltek. Sose fogtam meg egyet se, sose szóltam egy nyikkot egyikhez se, nagyon a közelükbe se mentem. Nem is áll ilyesmi a szándékomban.
Max akkor gáz ha te sajátot akarsz, de akkor meg meg majd belejössz amikor kell.
Nagyon én sem tudok velük sokat kezdeni, pedig már anyakorban vagyok. Igaz, van egy 8 évvel fiatalabb húgom, persze, az más tészta, mikor ő volt pici, mert a testvérem. Sokat nem pesztrálgattam, azt megtette az anyánk.
Valahogy olyan setesutának érzem magam velük kapcsolatban, nem tudom, hogy beszéljek hozzájuk, nem is emelgetem, fogdosom más gyerekét. / hülyén hangzik, meg lehet, hogy megköveznek ezért, de az állatokkal jobban elvagyok /.
Majd a húgom gyerekével foglalkozom, ha lesz valamikor.
Őszintén, valahogy annyira nem vágyom gyerekre, apajelölt sincs a láthatáron sem, meg eleve mozgásszervi gondjaim is vannak.
Persze, aztm mondják, az anyai ösztön mindenkiben ott van, a saját gyerekünkkel foglalkozni más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!