Szerintetek normális hogy lány létemre így gondolkozok? Fiúk ne válaszoljanak kérlek.
A lányok azért viselkednek így, mert be akarják magukat biztosítani a fiúnál.Persze, hogy elvárják, hogy utána hozzá se szóljatok a fiúhoz, mert azzal a kezére játszotok, hiszen ti, a konkurencia, iktatjátok ki saját magatokat.Csak az a gond, hogy a legtöbb lány a legtöbb fiúval ellentétben már nem jut el odáig, hogy ennek elképzelésnek nincs semmi létjogosultsága, ráadásul a fiú véleményét még mindig nem tudjuk.
Viszont, ha már két ember jár, akkor erkölcsből nem nyomulunk a másik fiújára.Ilyen helyzetben nagyon gyenge kifogás, hogy nem tehetsz róla, hogy neked is tetszik.
Szerintem jól gondolod.
Ha kapcsolatban él is egy férfi, vagy nős, attól még lehet vele barátkozni, hülyülni. Ha te bele is szerelmesedsz, nem tehetsz az érzéseidről. Ahogy ő sem arról, ha beléd habarodik. Ilyenkor neki kell döntenie, hogy az asszonnyal marad-e, vagy inkább vált.
Ugyan, flört az élet sója. Kell az!
Nekem is jól esik, ha megdicsér egy fiú, hogy milyen csinos vagyok, vagy flörtöl velem, függetlenül attól van-e párja vagy nincs.
És ha nekem tetszik valaki, én is szeretek vele pajkoskodni.
Ha az én párommal csinálják ugyanezt, hát istenem, férfiból van, nincsenek illúzióim, hogy ő nem bókol ugyanúgy idegen nőknek. Nem a tulajdonom, ha elcsábítható, ha el lehet vinni, hadd vigyék, nem kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!