Normális, hogy nem szeretnék ebbe a generációban élni?
Szia!
Olyan, mintha ezt a kérdést én tettem volna fel.
Bár nem éltem 20 évvel ezelőtt de szüleim azért sokat meséltek és elmondásaik alapján inkább éltem volna abban a korban. Most tulajdonképpen tényleg ömlik a tévéből a szenny, persze, biztos régebben is voltak bugyuta műsorok, de a jó ízlés határait nem lépték át.
A filmekben, sorozatokban igazi színészek szerepeltek és nem azután járt nekik az elismerés, hogy mekkorát tudnak böfögni meg hogy melyik lány tud magába nagyobb dolgokat feldugni. Elnézést a vulgáris megfogalmazásért de sajnos ma már itt tartunk. De mindig az eszükhöz mérem, aki ilyen műsorokat néz, az általában annyit is ér, ezeket igyekszem elkerülni. Meg ezek a celebek is (inkább nem mondok neveket, mert ezeknek a söpredékeknek a negatív reklám is reklám) nem tudnám megmondani érted, hogy ki ez, mit tett le az asztalra, de naponta 50 fényképet felrak magáról vagy hogy éppen hol nyaralt, milyen bugyit vett és a sok görcs meg ott nyáladzik alatta.
A zenével ugyanez a helyzet. Lenéznek, mert fiatal korom ellenére nem járok bulizni (kivéve, amikor eljutok valami jó kis koncertre)mivel mi megy a diszkókban?: összegyűlik a sok kislány, aki erkölcstelen viselkedésével és koravén megjelenésével szeretne kitűnni és kompenzálni szánalmas kis életét. A fiúk meg ilyen igazi antiegyéniségek, ugyanaz a haj, polo, cipő mindegyiken. Ez taszító számomra. Vonaglanak egymással olyan zenére, amiről azt hinném, hogy órákon keresztül ugyanaz szól, annyira egyformák a számok.
Pedig vannak itt tehetségek az országban, tele vagyunk olyan együttessel, akik a garázs-fázisban vannak, mert épp a hatezredik megasztárost kell nyomni meg ilyen egyéb baromságokat.
Szerintem a facebook is sokat tud rombolni egyesek lelki világán...Like-ok és ömlengős hozzászólások számában mérik a népszerűségüket, a mellkiejtős kacsafejes profilképekről már ne is beszéljünk..De a helyesírásuk persze siralmas. (Mondjuk ezért is korlátoztam az ismerőseim számát)
A normálisabban gondolkodó emberekre földönkívüliként tekintenek és sajnos elnyomásban részesülnek.
(Mielőtt valaki belém kötne, nem azt mondom, hogy az a jó arc, aki teljesen megveti az alkoholt meg apáca életet folytat, de remélem senki nem is értette így)
Összegezve, tudom, hiszek benne, hogy van olyan rétege még a fiatalságnak, aki menthető. Csak és kizárólag azokra az emberekre és dolgokra koncentrálj, akiket/amiket szeretsz és soha ne hagyd, hogy megrontson ez a világ! Minden jót! :)
13 éves vagyok,és hasonlóan vagyok. :((((
Én az osztályomban,így kivagyok közösítve,egy nagyon jó barátnőm van,elsős korom óta. Sokat piszkáltak,csúfoltak,
félénkebb tipus vagyok. Idén már sokat javultak a dolgok,de pl. 4-5 osztályban amit átéltem,az maga a pokol volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!