Miért kell nekünk az ismert emberek, sztárok árnyékában élni?
Srác! Miért támadsz? Ne tedd, kérlek! Engem is hidegen hagy, hidd el, csak a vidám létemetbe néha becsúszik egy-egy borús nap is és pont az egyik ilyen napon hallottam, hogy vkinek (akinek szeretem a rádióműsorát, bár nem szimpatikus, amikor még fiatalon egy zenetévéél nagy paraszt volt, most meg körbenyalják a nagyságát) mekkora és milyen drága élete van, bár nagyon prédikálja a "földközeli" élményt. Szóval, azt nem értem, hogy nekünk 7köznapi embereknek miért kell tudnunk az életükről. A bulvártól nagyon fázom. A tehetségkutatóműsorok elveivel nagyon nem értek egyet, bár elismerem a tehetséget. De ebbe most nem megyek jobban bele.
Az meg, hogy 23 évesen így gondolkodsz, dícséretes!!
Na na! Nem vagyok srác és nem téged támadlak, ne vedd magadra a fenti finom jelzőket, nem rád értettem, a fejedbe meg 1 kérdés alapján nem látok bele hirtelen, hogy bulvárbarát vagy-e vagy sem. Akkor nem. Jól teszed.
A média meg ilyen amúgy. Néztél híradót mostanában? Én néha véletlen odakapcsolok, semmi más nem megy, mint hogy ki halt meg, milyen baleset, milyen katasztrófa volt. Szörnyű. De most őszntén, kit érdekel? Utána meg tolják azt, hogy ki hányszáz millióért milyen luxusban hánykolódik. Csodálkoznak ezután, hogy mennyi depressziós ember van? Le is szoktam a tévézésről. Ilyen a mai világ, az a hír, amin lehet csámcsogni, mert az emberek többsége buta ösztönlény, akit ez szórakoztat és igénye van rá. Ha nem így lenne, talán nem ezt adná a média. Talán.
Igen, sajnos, tudom milyen a média… A hiradó meg tiszta horror. Beakartam linkelni ide egy írásomat a blogomból, de (mivel elég rég voltam blogolni) úgy látszik nem működik a freeblog. Pont a médiáról, a hiradóról írtam meg a véleményemet. Sajnálom, hogy nem tudom megmutatni mit írtam. Hogy legyen min csámcsogni… Volt hogy dolgoztam a médiában, olyan híreket vágtam, aminek egyáltalán nem volt hírértéke. Tudnék mesélni. De az csak megélhetés volt, nem vagyok tévés, filmes vagyok. Néha meg kell valamiből élni. :)
Bocs, hogy "lesrácoztalak". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!