Hogyan tudjak vele élni? (többi lent) 21F
Jajj, " elegem van ! " , nekem is elegem van abból, sőt az egész világnak elege van abból, hogy manapság a 20-25 éves fiatalok mást sem tudnak, csak kárognak és nyafognak egész nap, mint valami óvodások, vagy jobban mondva bölcsődések !
Ha független akarsz lenni, akkor állj a talpadra és szerezz magadnak lakást.
Ha másokkal élsz, akkor tanulj meg alkalmazkodni, mert az élet alkalmazkodásból is áll, azt gondolod mindenki félre fog állni az utadból, mert te vagy a 21 éves kan, aki még arra sem képes, hogy egyedülállóan eltartsa magát ?
További megjegyzések :
" Van egy 7 évvel idősebb testvérem!Eléggé életképtelen " - Hát ezt épp te nem kellene mondjad, kisfiam.
" A gond az,hogy mindent megakar mondani,mit hogyan csináljak,irányitani akar mindenben! " - Azt lehet irányítani, aki hagyja azt, hogy irányítsák. Pont és nincs vita.
" Nem tudom a saját életemet élni normálisan " - Ez a te saját problémád. Ne hibáztasd már mindenért a testvéredet, nem veszed észre milyen szánalmas vagy ?
" Utálom az életemet is mostmár! " - Hasonló, mint az előbbinél. Ha utálod az életedet, akkor megnyugodhatsz, mert biztos nem a testvéred a hibás érte. Ha valaki UTÁLJA az életét, akkor az az élet annyira elvan cseszve, amennyire egy testvért már nem lehet felelőssé tenni.
" Úgy bánik velem mintha valami óvodás lennék,pedig hiába idősebb tőlem,szerintem én több dolgot megéltem tőle! " - Úgy bánik veled , amilyen vagy. Nekem is óvodásnak tűnik a te szinted, persze látom azt, hogy te nagyon okosnak képzeled magad, de nézz már egy kicsit magadba, mert ez az egész stílusod ( + maga az életed ) tiszta röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!