Szerintetek befogadjam éjszakára az ismerősömet?
Nem rég az egyik ismerősöm bejött hozzánk és megkért, hogy adjak neki szállást éjszakára. Mondtam neki, hogy jöjjön vissza fél hét fele és akkor adok neki választ.
A helyzet az, hogy ez az ember nemrég szabadult, nem félek tőle, de hová fektessem? A konyhába a földre? Nagyon sajnálom szegényt, szeretnék neki segíteni. Egy éjszaka nem a világ.
Andalúzia,ha már ilyen önző dög vagyok,de sajnos már én is megjártam így.
Hát azt tanácsolom,ne kerülj börtönbe,dolgozz,képezd magad,ne használd ki a másikat,légy segítőkész és akkor lesz elég barátod,aki befogad.
De,aki ennek az ellentéte és elvárja,hogy befogadják,na az az önző.
Igen, én is nő vagyok. Szerintetek a konyhában nem lenne illetlenség elszállásolni?
Szerencsétlennek se telefonja, sem pedig ennivalója nincs.
Hát, akkor nem hinném, hogy tényleg csak egy éjszaka lenne ebből... Csak ma éjszaka... Aztán majd holnap is, csak még holnapután... Már egy hónapja nálad van... Aztán hadd jelentkezzen be a e címedre, állandóra, mert csak úgy kap munkát stb... stb...
Sajnos ez így szokott zajlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!