Mit mondjak neki? Befogadjam?
ezt neked kell tudni....
Azt meg hogy hagyta magát kisemmizni......Ha nem vette a fáradtságot,hogy utánna járjon a dolgoknak mielött bármit is aláírt megérdemelte. Már bocsi.Ebben a világban sajnos már a rokonokban sem lehet bízni. :(
Nehéz ügy... Ki a lány és ki a fiú ebben a helyzetben? Először is ezt kéne tudni, mert ezt még nem írtad meg. :)
Egyébként meg szerintem, ha ő a csaj és te vagy pasi, akkor nyugodtan fogadd be, elvégre is a férfi dolga a nőt eltartani, de ha ő a fiú és te vagy a lány, akkor már nem olyan rózsás a helyzet, eléggé elgondolkodtató...!
25/N
A párodnak már veje van??
Én úgy értelmeztem,hogy "30 felettiek" vagytok,hogy 30 és 40 közt vagytok valahol.
De ha veje van tényleg,akkor a párod lánya mit szól ahhoz amit a férje csinált?
Kedves tőle,hogy ennyire nem érdekli mi van az apjával.
Amúgy ha szereted,"fogadd be"...Egy próbát megér...
Ha nem működik,akkor is találtok más megoldást biztosan.
Én drukkolok!:)
nézd, elhiszem hogy oda vagy a pasiért, bár az elmondottak alapján elég nyámnyila fazon lehet... De hidd el nekem, hogy pár hónap múlva az agyadra fog menni, hogy mindenét neked kell finanszírozni. Tudod, ha egy több éves kapcsolatban merül fel ilyen helyzet, hogy valaki állás nélkül marad, és mondjuk a nő tartja el a pasit, az rendben van, hiszen jóban-rosszban, és ha a pasin látszik hogy mindent megtesz, hogy kilábaljon ebből a helyzetből, akkor az ember szó nélkül segít. De ti nem vagytok ilyen kapcsolatban. Nekem el szokott fogyni a türelmem, hogy a másik f@szságab miatt én szívjak. Mert hagyta magát kisemmizni, meg annyi esze volt hogy mindent hitelre vett... hadd ne soroljam.
Ettől függetlenül befogadhatod, de több mint valószínű hogy a kapcsolatotok rá fog menni. Viszont, ettől még el tud költözni ha szakítotok. Talán nem fog a nyakadon maradni. legalábbis reméljük hogy maradt benne annyi férfiúi büszkeség.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!