Hogyan kérjem meg az ismerősömet?
Figyelt kérdés
Szomszédom októberben menni szeretne Angliába, mert meg akarja nézni a testvérével a kedvenc csapata mérkőzését. A helyzet az, hogy én is ugyanannak a csapatnak szurkolok és kissé kellemetlen lenne ha mondanám neki, hogy " nem mehetnék-e veled? "
A szomszédom Jehova, tehát rendes srác, de nem tudom hogy kérdezzek rá, hogy mi lenne ha én is mennék.
Tanács?
2012. máj. 28. 10:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak mondj annyit, hogy ez milyen jó ötlet, te is lehet, hogy elmész a meccsre. Meg hogy addig megpróbálsz valakit keríteni, hogy te se legyél egyedül. Aztán ha nem mondja neked magától, hogy tarts velük, ha nem találsz senkit, akkor nem érdemes erőltetni.
3/3 anonim válasza:
szerintem meg ne pofatlnkodj bele mas pogamjaba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!