Szerintetek ezt komolyan gondolják?
Mi ez? A bölcsődések szintfelmérője?
Nem értem, hogy minek ez közmunkásoknak. Ebből mit lehet leszűrni? Hogy látott már felhőt az égen? Aki kitalálta, hogy ilyen szintre kell oktatni őket, és aki ezt a feladatlapot kitalálta, máglyán égetném el.
Azért kíváncsi lennék a többi oldalra is. Vagy az az egész? :D
Én inkább arra lennék kíváncsi, mekkora %-ban volt képes kitölteni ezt a lapot a célközönség. Utána lehet gondolkodni a máglyán, ha még lesz értelme.
Egyébként szerintem ez az első akadály. Aki még ezt sem képes hiba nélkül venni, az tényleg nem való semmilyen közmunkára. (Te rábíznál egy olyan emberre egy százötvenezres lengőkaszát, aki még ezt a lapot sem képes kitölteni?)
"Ebből mit lehet leszűrni? Hogy látott már felhőt az égen?"
Nem. Ha van /volt elsős gyereked, akkor tudod, hogy az ilyen feladatoknál nem azt mérik, hogy tud-e rajzolni az illető, vagy tudja-e, hogy mi az a nap vagy felhő, hanem hogy el tudja-e OLVASNI, hogy mit kellene lerajzolnia. És sajnos az a tapasztalat, hogy a programban résztvevők 1/3-a (legalábbis az én településemen) nem tudta lerajzolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!