Mégis miért néznek így?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és rövid a hajam. Volt hosszú is, de aztán meguntam és levágattam. Ez volt életem egyik legjobb döntése. :) Egyénként lányos vagyok. Jó, mondjuk télen nem az a legfontosabb, hogy hogyan öltözök, hanem hogy meleg legyen és ne fagyjak szét. :) Mert azért valljuk be, hogy a legtöbb téli, női és csinos ruha nem épp a legmelegebb. Télen is igyekszek, de nem az a legfontosabb. De úgy érzem, hogy nyáron és tavasszal igenis lányos vagyok. Fülbevalóm is van és nem vagyok deszka, ha értitek, hogy hogy értem. :) Mégis ahogy megyek az utcán látom ahogy az emberek végigmérnek. Tetőtől talpig megnéznek. Tényleg látszik, hogy lány vagyok, de mégis úgy bambulnak mintha fiú lennék és női ruhát vettem volna fel. Nem értem, hogy miért van ez. Kérlek magyarázzátok el! Ti mit gondoltok erről? Ha lehet kort is írjatok.2013. nov. 24. 11:55
11/11 anonim válasza:
Ja, es bocs az y es az z felcsereleseert, megint csak a billentyuzet hibaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!