Miért nem néznek rám a csajok ha mégis valaki rám néz fintorogva elfordul?
én is alacsony vagyok (1.66) , de ez engem nem zavar! de az már igen ,h ronda vagyok, senki sem szeret... én most járok ott, h beletörödök :(
DE TE NE!!!
Szánalmas vagy. Jaj ne nehogy elküldjön a lány mert ...mert ne!
Ha lenne tétje,hogy mondjuk ha nem tetszel neki lelocsol kerozinnal és gyufát dob az arcodba,de nem,ha nem tetszel neki,akkor azt mondod hogy oké,mosolyogsz és elmész. Persze hogy szüzen fogsz meghalni ha még annyi tököd sincs hogy MEGPRÓBÁLD. Ennél szarabb hozzáállás nincs a világon. Neked kell először lépned nem a lánynak,de ha nem lépsz mert félsz hogy elutasít,az még rosszabb,alapból mondjuk 50 százalék hogy elutasít,ha meg sem próbálod 100. Mennyivel jobb! De megkíméled magad 3 perc csevegéstől. Növessz gerincet,és egy pár golyót,és próbáld újra.
a 4. válaszolónak igaza van szerintem, de ha nem értesz vele egyet akkor se sajnáltasd magad az nem használ se neked sem másnak tartsd meg magadnak.
ha pedig nem vagy annyira önsajnáló akkor tekintheted kihívásnak is mert neked csinálnod is kell valamit hogy csajozz nem mint a szépfiúknak.
elviekben humorral meg mindenféle szociális képességgel lehet kompenzálni miután megszólítottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!