Mindakettő Espiro Vector Air, mégis máshogy néznek ki! Miért? Más évjárat?
2013. szept. 26. 10:53
1/5 anonim válasza:
lehet,hogy vak vagyok de a színén kívül miben különbözik?
2/5 anonim válasza:
A második szerintem az újabb verzió.Ennek alul jobban hozzáférhető az alsó tárolója.Nekünk olyan volt mint az első.
3/5 A kérdező kommentje:
A kerekeit nézd kedves első! Annyira nem tetszik az apródos hogy nagyon...:D És azért kérdeztem hogy most az egy régebbi változata, mert ha már csak ilyen lesz a piacon akkor már most megvesszük a másodikat...:D
2013. szept. 26. 15:14
4/5 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok.Nekünk 2009-s verzió volt,az utána gyártottakon már javítottak pár dolgot.Alsó tároló nagyobb,külön dönthető a háttámla stb.Én azt is szerettem mert nagyon jól irányítható kis kocsi.De szerintem nem annyira könnyű mint írják.Ettől függetlenül ajánlom.
5/5 anonim válasza:
Az apródos egy régebbi verzió szerintem.
Nekünk Espiro Vector pro-nk van, ennek az első kerekei is nagyok, mi nagyon-nagyon szeretjük. A boltban még a sima Espiro Vectort szerettük volna megvenni, de kipróbáltuk a pro-t és sokkal szimpibb volt, így azt választottuk, pláne, hogy csak 10 ezer Ft volt a differencia a két típus közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!