Önkép zavarról vélemény?
Hát a tudatosságról az a véleményem, hogy az ilyen jellegű dolgok általában tudat alattiak, sőt az emberek nagy része csak részben ismeri saját magát, és képességeit. Persze azt érezheted, hogy valami nem oké, vagy valami gond van. És amikor már felismered a gondot, akkor már tovább tudsz lépni ezügyben, és megismerheted/fejlesztheted magad. kérdésem lenne, hogy bizonytalanságot is érzel? Sokszor vagy bizonytalan önmagadban? Vagy olyan szokott lenni, hogy egy dologról hangulattól függően változik a véleményed? (arra értem, hogy egy adott dologban szoktál-e ellent mondani magadnak)
Ill. hangulatzavaraid/dühkitöréseid vannak-e?
Egyébként ha úgy érzed nincs rendben valami a lelkedben, ajánlom a pszichológust, nekem segített. :)
Amiket leírtál van, hogy előfordulnak, sokszor vagyok bizonytalan például. Úgy érzem néha túl sokat gondolkodok bizonyos döntések előtt, mégis megbánom a dolgot szinte azonnal, meg hasonló dolgok.
Egyébként jártam pszichológushoz még régen, igaz teljesen más okból és még gyerekként, de nagyon utáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!