Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért húzzák mindig a szegénye...

Miért húzzák mindig a szegényebb munkás eberek agyát és idegzetét a pénzel?

Figyelt kérdés
Most néztem a tv ben hogy majd a fókusz pluszban lesz hogy magyar vállalkozók fognak beszélni hogyan lettek milliárdosok a semmiből meg ilyenek ezt nézi sok ember aki csak folyton reménykedik hogy egyszer majd jobb lesz aztán meg még egy bőrt lehúznak róluk,ezek meg becsületes vállalkozók lehetnek majd a műsorban mert a becsületes vállalkozások azok csődbe szoktak menni vagy ép hogy el tengődni lehet belőle.Miért húzzák mindig az embereket a pénzel mert akinek nincs az egyre szarabbul érzi magát és kevesebbnek.

2013. nov. 15. 21:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert sok embert motivál és sok ember kíváncsi arra, hogy hogy kezdték ezek az emberek, mit tettek, hogy gazdagok lettek. De a te hozzáállásoddal te soha sem leszel, úgyhogy ha nem tetszik, ne nézd a műsort, nagyon egyszerű.
2013. nov. 16. 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Én például a minap beszéltem egy nagyon izgalmas bizniszekben utazó milliárdossal (Naveen Jain), és engem nagyon motivált amiket mondott. És izgalmas alatt azt értem, hogy a következő vállalkozásában 3D printel űrhajókat titániumból, és expedíciókat szervez potom pénzért.
2013. nov. 16. 21:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen embereket mutogatni kell, és büszkének lenni rájuk. Sajnálom, hogy te csak irigy tudsz lenni. Érdemes lenne talán neked is belevágni, és talán te leszel a következő a Fókuszban.
2013. nov. 16. 21:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Kösz nem akarok csaló milliárdos lenni bármi bizniszt csinálhatnak de becsületesen igen nehezen érik el ezt a szintet így is meg úgy is de át kell taposniuk más embereken és nem vagyok irigy,amúgy én is beszéltem a múltkor egy milliomossal hogy ép milyen üzleteket kíván lebonyolítani bár ő nem olyan gazdag mint az általad említett fickó de én sajna a beszélgetés alatt inkább a saját falaimba ütköztem.
2013. nov. 18. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdeő, te nagyon furcsán látod a világot. Elárulom, a sikernek nincsen titka. A legtöbb gazdag ember a látásmódjával szerezte a vagyonát. Meglát olyan lehetőségeket, ami nekünk eszünkbe se jutna. Ami másnak korlát, az neki kapaszkodó. Emellett pedig tervszerűen tud haladni, és soha nem adja fel. Ha padlót fog néha, akkor is talpra áll. De ne irigyeld őket. A legtöbb most is keményen dolgozik, nap mint nap keresi a további lehetőségeket, töri a fejét éjszakákon át, hogy hova tegye a pénzét.
2013. nov. 25. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!