Hogyan segíthetnék másokon?
Valahogyan mindig arra vágyom, hogy segíteni tudjak embereknek, de mikor meg szeretném valósítani egyszerűen leblokkolok és nem megy...
Pl van egy alma a táskámban és látok egy embert aki a kocsik között mászkál és kéreget...és én úgy odaadnám neki...de a végén nem...:(
Akár beteg gyerekeknek is szívesen segítenék valahogyan...A csodalámba alapítvány munkája nagyon tetszik, de nem igazán tudnék nekik segíteni azt érzem...
Másoknak ezeket a dolgokat nem merem elmondani, mert félő, hogy butának néznek miatta...
Ti hogyan segítenétek másokon?
figyelj rájuk ki miért panaszkodik, kinek mi hiányzik, stb stb
de ha valamit tudsz, akkor meg automatikusan jönnek hozzád és kérik a segítségedet.
pl kint csak én tudtam a nyelvet,megtalált mindenki, hogy menjek vele tolmácsolni hol ide, hol oda, aztán meg kiderült, annak akinek segítek, az lehord a hátam mögött.
szóval azért figyelj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!