Miért van az, hogy ezotéria témakörben mindig csak ilyen idióta kérdések vannak, de olyan alig van (vagy nincs egyáltalán) hogy pl. Mivel segíthetnék másokon? (ami az igazi ezotéria lényege lenne)
Miért nyomatja mindenki ezt a sok divetezotériás baromságot?
(pl. rezgésszám, titok, plejádok, csillaggyerekek, és egyéb hülyeségek), de az hogy a gyakorlatban segíthessen valakinek az már nem érdekli
Talán a válaszokban lelünk ilyenfajta segítségnyújtásokat, és az már lehet elég is. :)
az ok pedig egyszerű...magukkal foglalkoznak az emberek nagyrészt(önzőek), persze van olyan, aki tényleg segíteni szeretne, de az ilyen ember nem is ír ki kérdést, csak érdemben próbál választ adni, hogy a kérdező meglelje az igazat. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
divatezotéria? Nem is tudtam, hogy már olyan is létezik. Inkább tudatlanság létezik...de az nagyon. :D
Ha utánaolvasol a dolgoknak rá fogsz jönni, hogy a kérdésed már alapból helytelen. Amúgy meg akinek nem tetszenek a témák, nem kötelező olvasgatni. A félreértés elkerülése érdekében ezt nem kötözködésből mondom. :)
Az ezotéria rengeteg különböző irányzatból "áll", és a kérdésedben szereplő "hülyeségek", csak pár véletlenszerűen kiválasztott dolog 1-2 témakörből. És nem olyan egyszerűek, mint első ránézésre látszanak.
Amúgy ez az oldal pont a fordítottjáról szól, mint amit te gondolsz. Nem a "segítőknek" kell keresnie a "bajbajutottakat". Hanem a bajbajutott (és kíváncsi, és érdeklődő) emberek teszik fel a kérdést. És mi úgy segítünk, hogy válaszolunk ÉRTELMESEN! És szerintem ezen van a hangsúly. Hogy a kérdezőnek csak értelmes, és hasznos válaszokat adjunk, és ne csináljunk a kérdéséből viccet.
De amúgy meg nagyon egyszerű a probléma....tegyél fel ilyen kérdést. :)
Szép napot mindenkinek!
én Ezoériás vagyok de én is azt látom hogy vannak olyan kérdések amitől ketté áll a hajam :D
én csak próbálok bizonyíthatott felmutatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!