Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Annyira nem szeretek nő...

Annyira nem szeretek nő lenni, mindenben hátrányban érzem magam. Ki van még így ezzel?

Figyelt kérdés
Utálom, hogy fizikailag gyenge vagyok, hogy tőlem várják el, hogy cseléd legyek a háztartásban, hogy én hajtsak fejet mindenkinek, folyton beszólogatnak férfiak, meg csövesek az utcán, egyszerűen nem bírják ki, hogy ne jöjjenek oda. Most ugattam le egyet az utcán, mert már elegem volt. Kicsit szégyellem is magam, mert nem akartam hangos lenni, remélem, nem is voltam túlzottan, csak már nagyon elég volt belőlük. Utálom azt is, amikor megbámulnak. Nem érzem magam jól ilyenkor. Úgy érzem magam, mint egy árucikk és tudom, hogy nem az egyéniségemre kíváncsiak. Bár lehet, én várok el túl sokat az emberektől...ja és a munkavállalás. Nőket kevésbé fizetik meg stb. Tudom, hogy nekem is tennem kell érte, hogy ne kezeljenek cselédként, csak puffogok, mert néha nagyon elegem van a női létből.

2013. nov. 10. 17:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10 Ezt akár én is írhattam volna. Velem sokszor előfordul az mostanság, hogy csövesek jönnek oda kötekedni az utcán, hogy "na mi van, kislány, egyedül vagy?", de ilyenkor legalább van kin levezetni a feszkót, mert egy csont és bőr csövestől nem félek, nő létemre simán fel tudom őket rúgni az utcán. A nagyobb darab palikkal mér bajban lennék, de legbelül ők is gyáva emberek. Mindenki gyáva, aki egy nála gyengébbel kötekszik. Engem se nagyon szeretnek a férfiak, általában haragban vagyok velük. De olyan szeretet nem is kell, mint amilyen az övék. inkább leszek kitaszítva a társadalomból, minthogy egyszer is fejet hajtsak bárkinek.
2013. nov. 11. 12:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek, szerintem jól teszsed. Én sem fogok megalkudni vmi fószerrel, csakhogy "rendes" lánynak tűnjek.
2013. nov. 11. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!