Annyira nem szeretek nő lenni, mindenben hátrányban érzem magam. Ki van még így ezzel?
Igen, sokszor érzem így. Nőként egyszerűen nem veszik olyan komolyan az embert. Már ez a megszólítás, hogy "kisasszony"... a nevébe benne van, hogy kicsi, bezzeg a fiatal fiúkat fiatalemebrnek hívják.. Àhh, ez most csakúgy jött. :D
Előbb szólnak be, előbb támadnak le, mert nőként könnyebb prédának tűnik az ember. A társadalmi elvárások is olyanok, hogy mindkét nem álljon ki magáért, tegyen le vmit az asztalra, de ha egy férfi és egy nő szemben állnak, akkor a nő hajtson fejet...
Na, ezért én elítélem az ilyen negatív nemi sztereotípiákat, ami igazán csak a nőket érinti, valljuk be, a férfiakról a söriváson kívül nincs nagyon. Mindezek után gondolom nem csoda, hogy senkinek nem vagyok szimpatikus, mert nem tekintem árucikknek magam és nem engedem, hogy irányítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!