Mindenben összeillünk, de nem érzünk semmit?
Ha próbáltad elhívni, akkor valamit csak érzel. :) Szerintem - lehet, hogy nincs igazam, de szerintem - az van, hogy te nagyon is szeretnéd, ha lenne valami köztetek. De félsz az elutasítástól, meg hát valamilyen szinten már el is utasított, ezért szépen megracionalizálod, hogy nem akarsz semmit. Eltávolítod magadtól az érzéseidet. Én ezt látom...
Hogy mit érdemes tenni... felvállalni az érzéseid. Veszítenivalód nincs, maximum elutasít. De lehet, hogy pont azért utasít el, mert azt sugárzod, hogy csak "agyilag" vonz. Szerintem lépj nyugodtan, aztán majd kiderül, hogy ő akarja-e vagy sem, és akkor még mindig ráérsz továbblépni. Tényleg nincs veszítenivalód!
Utólag azért leírom mik történtek :)
Elhívtam de ő megmondta hogy maradjunk barátok. Igazából nem vagyok emiatt szomorú, akkor kicsit az voltam pár napig, de utólag boldog vagyok hogy letudtam ezt, rossz lenne ha még mindig abban a tudatban élnék hogy lehet köztünk valami. Mindenkinek ajánlom hogy ebben a szituációban így tegyen, csak nyerhettek, ki tudja nektek lehet még össze is jönnek a dolgok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!