Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a Cigányok?

Miért csinálják ezt a Cigányok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. :)

Én roma származású vagyok. Anyukám roma,apukám magyar...

Édesanyám orvos,gyerekorvos :) Édesapám egy gyár vezetője ( volt,már nyugdíjas.)Mindaketten tanult emberek. Anyám teljesen cigány,látszik is rajta,és rajtam is látszik...

2-felsőfokú nyelven,és egy középfokú nyelven tudok,és emelt szintű érettségivel rendelkezek.. És ha az utcán megyek,sétálok,néha megszólnak az emberek,hogy cigány vagyok,volt olyan eset,hogy ezekkel a szavakkal éltek: Takarodj ebből az Országból...

És ez mind azért van,mert a "fajtársaim" ennyire gusztustalanul viselkednek...

Olyan dolgokat ír néhány ember az interneten,hogy az " összes cigányt el kellene pusztítani,a fél cigány is cigány,talán még rosszabb cigány" Ezért nem vesznek fel munkahelyekre ( persze ezt nem mondják ki...) ezért nem tudok érvényesülni. Mi a véleményetek erről??

2013. nov. 9. 03:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ,hogy a dolgozó cigánynál vagy a "Mindaketten" szónál jöttem rá ,hogy kamu az a felsőfokó
2013. nov. 9. 20:57
 12/19 anonim válasza:
21%
Magyarországon a cigány-kérdés nagyon súlyos, úgy mint anno az USA-ban a diszkrimináció. Mindenki aki azt hiszi hogy nem igaz amit írtál egy rohadt paraszt. Ők is talán jobbikosok, szerintük pusztuljon ki mindenki Magyarországról aki nem magyar. A baj a magyar társadalom inmobilitása, zárt gondolkodása és nem alaptalan előítéletei. Sokan nem veszitek figyelembe, hogy nemcsak a cigányok többsége rabol, csal, hanem a fehér magyarok is. Ugyanis a politikai korrupció sokkal nagyobb kárt okoz az országnak mint az, hogy valaki ellop pár forintot, vagy egy bankkártyát, amit az első bankban le lehet tiltani. Nehéz lesz boldogulnod az előbbiekben leírtak miatt; aki nincs a helyedben képtelen elképzelni azt ami veled történik és a helyzetedet.
2013. nov. 10. 08:26
 13/19 anonim ***** válasza:
88%

Tuti kamu a story.

2 felsőfokú nyelved van hát én még egy cigányt sem láttam aki

két normális nyelven tudna, legtöbb magyarországi cigány magyarul sem tud.

Az a véleményem amennyiben igaz a story mond azt , hogy te indiai vagy arab vagy akármi vagy.

És kezdj el hablatyolni olyan nyelven mint amilyenből a felsőfokúd van.

2013. nov. 10. 10:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
12-es: Kíváncsi vagyok, hogy te a nagy pénzek miatt fogsz-e majd akkor is aggódni, mikor az utcán vérbe fagyva magadra hagy egy cigánycsapat, aki megkéselt 200 Ft-ért.
2013. nov. 10. 11:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 12-es az előttem szólónak teljesen igaza van, majd akkor sajnáld szegény cigányokat (persze nem mind1ik bűnöző de nagyrészük az) mikor 4-en egymagad ellen megkéseltek a pénztárcádért
2013. nov. 10. 12:03
 16/19 anonim válasza:
0%

Nem őt hanem a rasszista magyarokat sajnálom, inkább szánom. Nem lehet mindent mindig általánosítani, igaz h a cigányok körében nagyon nagy a bűnözési ráta, de azt nem veszitek figyelembe h elég sok fehér magyar írtja ki a családját és írtják a cigany telepeket. Az érzés kölcsönös a cigányoknál és nálunk.

De legyetek nyugodtan rasszisták és majd meglátjátok h ez nem állja meg a helyét a többszörösen fejlettebb nyugati társadalomnál.

2013. nov. 11. 18:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nem állná meg a helyét kedves utolsó de tudod mit mondok én erre? azt hogy kiba*zottul nem vagyunk fejlett nyugati társadalom.Mint mondtad lehet h minden mebercsoport között vannak idióták de a cigányok között %-os arányban ez jóval magasabb.
2013. nov. 11. 21:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Testvérem ötödéves a jogi egyetemen és van egy roma évfolyamtársnője.Vannak, akik valóban tanulni akarnak. Én úgy gondolom, ha egy gyerek azt látja, hogy a szülei tanulnak, meg próbálnak beilleszkedni a társadalomba, s nem tingli tangliznak, akkor van előtte jövőkép.Lehet igaz, lehet nem, ezt nem tudgatjuk biztosra, mindenesetre nagyon kell ahhoz unatkozni, hogy valaki ilyeneket kitaláljon. Hangsúlyozom, nem azokkal van baj, akik tanulnak, hane akik lopnak,ölnek, rabolnak, (stb) Azt a tipikus ci-ány életmódot folytatják. Én elhiszem, hogy rossz ez neked,hogy sehova sem vesznek fel. De ha látják, tányleg becsületes vagy, akkor előbb-utóbb elnyeri a munkád a gyümölcsét. :)És a normális romák lenézik azokat, akik ilyenek. De sajna a 90 % uk semmirekellő...
2013. nov. 12. 10:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Félnek az emberek a Romáktól én is félek az oroszlántól!
2013. nov. 29. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!