Miért csinálják ezt a Cigányok?
Sziasztok. :)
Én roma származású vagyok. Anyukám roma,apukám magyar...
Édesanyám orvos,gyerekorvos :) Édesapám egy gyár vezetője ( volt,már nyugdíjas.)Mindaketten tanult emberek. Anyám teljesen cigány,látszik is rajta,és rajtam is látszik...
2-felsőfokú nyelven,és egy középfokú nyelven tudok,és emelt szintű érettségivel rendelkezek.. És ha az utcán megyek,sétálok,néha megszólnak az emberek,hogy cigány vagyok,volt olyan eset,hogy ezekkel a szavakkal éltek: Takarodj ebből az Országból...
És ez mind azért van,mert a "fajtársaim" ennyire gusztustalanul viselkednek...
Olyan dolgokat ír néhány ember az interneten,hogy az " összes cigányt el kellene pusztítani,a fél cigány is cigány,talán még rosszabb cigány" Ezért nem vesznek fel munkahelyekre ( persze ezt nem mondják ki...) ezért nem tudok érvényesülni. Mi a véleményetek erről??
Tuti kamu a story.
2 felsőfokú nyelved van hát én még egy cigányt sem láttam aki
két normális nyelven tudna, legtöbb magyarországi cigány magyarul sem tud.
Az a véleményem amennyiben igaz a story mond azt , hogy te indiai vagy arab vagy akármi vagy.
És kezdj el hablatyolni olyan nyelven mint amilyenből a felsőfokúd van.
Nem őt hanem a rasszista magyarokat sajnálom, inkább szánom. Nem lehet mindent mindig általánosítani, igaz h a cigányok körében nagyon nagy a bűnözési ráta, de azt nem veszitek figyelembe h elég sok fehér magyar írtja ki a családját és írtják a cigany telepeket. Az érzés kölcsönös a cigányoknál és nálunk.
De legyetek nyugodtan rasszisták és majd meglátjátok h ez nem állja meg a helyét a többszörösen fejlettebb nyugati társadalomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!