Eddig egy jó lakóközösségű, rendes házban laktam. Minden rendben volt, nem volt tartozása a háznak. Tegnap vettem észre, hogy az egyik lakásba cigányok költöztek. Most mit csináljak?
Nyugodj meg!
A romák (akármilyenek is) a saját közvetlen környezetükben élőkkel maximálisan igyekeznek rendesen viselkedni, igyekeznek velük szemben normálisak lenni, ugyanis nem szeretnék, ha a rendőrök "minden-napos vendégek" lennének az otthonukban. (Nehéz úgy elrakni azokat a dolgokat, amiket távolabbi helyeken "találtak" és vittek haza)
nálunk is van egy elég gyanúsan cigány a házban. igazából egy család, de csak a fickó a cigány, a többi szimplán proli.
szerencsére csak albérlők, és eddig elviselhetően viselkedtek. bár vannak fura szokásaik. pl. mikor nagy meleg volt (most is az van) kinyitják a lakás ajtaját, úgy hogy be lehet látni, és így szellőztetnek. árad ki a bagószag a lépcsőházba. pedig van erkélyük, nem értem miért jó összefüstölni a lakást. néha megy egy kis kiabálás, zenehallgatás. ha valami olyat csinálnának, ami nem fér bele, tuti, h többen kihívnák a sünöket, mert ez is egy rendes, tisztességes lakóközösség, aki igényli a nyugalmat és a békét az otthonában.
ez nem előítélet, ez tapasztalat. az ilyen rajvédők meg költözzenek a putriba, aztán onnan osszák az észt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!