Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Eddig egy jó lakóközösségű,...

Eddig egy jó lakóközösségű, rendes házban laktam. Minden rendben volt, nem volt tartozása a háznak. Tegnap vettem észre, hogy az egyik lakásba cigányok költöztek. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Félek.
2012. aug. 3. 11:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Okot adtak a félelemre? Nem minden cigány rabló-gyilkos!Vannak köztük dolgos normális cigányok is.Megint az előitélet....
2012. aug. 3. 11:29
 2/15 anonim ***** válasza:
41%
Jobb lesz, ha elköltözöl......Mert egy jó lakóközösségbe nem kellenek rasszista emberek.
2012. aug. 3. 11:47
 3/15 anonim ***** válasza:
26%

Nyugodj meg!

A romák (akármilyenek is) a saját közvetlen környezetükben élőkkel maximálisan igyekeznek rendesen viselkedni, igyekeznek velük szemben normálisak lenni, ugyanis nem szeretnék, ha a rendőrök "minden-napos vendégek" lennének az otthonukban. (Nehéz úgy elrakni azokat a dolgokat, amiket távolabbi helyeken "találtak" és vittek haza)

2012. aug. 3. 11:54
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Lehet rasszistázni, de jogos a kérdező félelme. Igazából semmit sem tehetsz, még az is lehet, hogy kifogod a 100-ból pont azt az egy rendes cigány családot.
2012. aug. 3. 11:59
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

nálunk is van egy elég gyanúsan cigány a házban. igazából egy család, de csak a fickó a cigány, a többi szimplán proli.

szerencsére csak albérlők, és eddig elviselhetően viselkedtek. bár vannak fura szokásaik. pl. mikor nagy meleg volt (most is az van) kinyitják a lakás ajtaját, úgy hogy be lehet látni, és így szellőztetnek. árad ki a bagószag a lépcsőházba. pedig van erkélyük, nem értem miért jó összefüstölni a lakást. néha megy egy kis kiabálás, zenehallgatás. ha valami olyat csinálnának, ami nem fér bele, tuti, h többen kihívnák a sünöket, mert ez is egy rendes, tisztességes lakóközösség, aki igényli a nyugalmat és a békét az otthonában.

ez nem előítélet, ez tapasztalat. az ilyen rajvédők meg költözzenek a putriba, aztán onnan osszák az észt!

2012. aug. 3. 12:58
 6/15 anonim ***** válasza:
61%
Utolsó...,Anyám ahol lakott,volt cigány szomszédja,és semmi gond nem volt vele.Még a cigányasszony ment le gitározni meg énekelni Anyámnak,meg ha főzött valami finomat abból egy kis kóstolót.Ha rendeztek kerti sütögetést akkor oda is meghívta Anyámékat... Miről beszélünk????? Normálisan kell hozzájuk állni,és nem úgy mint ha ők egy állatfaj lennének,és akkor nincs semmi probléma,értem?
2012. aug. 3. 13:14
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
utolsó szép csak tudod azok a cigányok más korban élték le az életük nagy részét amikor még kötelező volt dolgozni és polkorrekten se engedték meg a bűnözést csak elkapták és úgy megverték őket, hogy eszükbe se jutott másodszorra megcsinálni a balhét....azok kapnak nyugdíjat beilleszkedtek DE!!!!! felnőtt egy generáció akik otthon hevertek egész nap lopni hangoskodni fenyegetni lehet mert ez a kultúrájuk és nem szabad bántani őket....kérdező majd kiderül.....
2012. aug. 3. 21:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én Rábahídvégen lakom. A kis falu minimum fele cigány. A szomszédom is cigány. Nincs velük baj. Amúgy én is munkanélküli vagyok, a cigányok is. Sőt. Jó, ha 2 családnak van munkája a faluban. De ettől még 0 a betörések száma. Minden falusi (velem együtt) kifogja az alkalmi munkákat. (bodzaszedés, málnaszedés, diószedés, vasazás, idény jellegű gyári munka, disznóvágáson kisegítő, szőlőszedés, polgármester kérésére fagyűjtés az erdőből az iskola fűtésére, a Rába szeméttelenítése...) Csak sokan nem, tudják, mi az, hogy nincs munka. Itt lakok az Osztrák határtól 20 km-re. Átmész Ausztriába és mintha más bolygón lennél. Ausztriában nincsenek cigányok, minden ház olyan mint egy palota, a tömegközlekedés elsőosztályú, pedig ez Ausztria legszegényebb régiója. Vas megye (Ny-Mo.) meg Magyarország legjobb régiója. Mégis nyomorgunk. Akkor mi lehet Baranyánban, Hevesben, Jász-Nagykun-Szolnokban, Szabolcsban, borsodban, tolnában, nógrádban???? Nem a cigányokkal van a faluban a baj, hanem a munkanélküliséggel. Az előző rendszerben minden cigány és magyar a tsz-ben dolgozott. Ma csak a boltosnak, kocsmárosnak, buszvezetőnek van a faluban munkája. ennyi.
2012. aug. 4. 16:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Elköltözni meg nem tudok, mert a házat lehetetlen eladni. Vályogház. Nincs rá kereslet, mert nincs munka a környéken. Kétségbe vagyok esve. Most is ya könyvtárból írok. Számítógépem sincs. Van 3 gyerekem. Mindnyájan tanulnak. Ők is a faluban akarnak maradni. Rávegyem őket hogy költözzenek Ausztriába? MIt csináljak? Munkát szeretnék!
2012. aug. 4. 17:01
 10/15 anonim válasza:
22%
Hát vannak közöttük normálisak is de nagyon ritka, mert a cigány egy bűnöző faj, szóval vigyázzál velük.
2012. aug. 4. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!