Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Eddig egy jó lakóközösségű,...

Eddig egy jó lakóközösségű, rendes házban laktam. Minden rendben volt, nem volt tartozása a háznak. Tegnap vettem észre, hogy az egyik lakásba cigányok költöztek. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Félek.
2012. aug. 3. 11:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én a normális hozzá-állással értek egyet. A mi házunkban is a 100 lakásból minimum egynegyedében romák laknak elszórva, nem egy emelet, nem egy lépcsőház, de azért vannak.

Nincs velük baj, valóban emberszámba kell őket is venni.

Persze azt tudni kell, hogy ők az indulatoknak erőteljesebben adnak hangot, akár haragszanak, akár örülnek, hangosabbak, zajosabbak.

Sok fehérnek ez ad okot a félelemre, pedig ha szépen beszélsz velük, ők is rendesen viselkednek veled.

2012. aug. 4. 18:56
 12/15 anonim válasza:
91%
ne itéld meg előre te rasszista lehet hogy rendesek de ha ilyen előitéletes vagy megérdemelsz egy verést töllük
2012. aug. 22. 21:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Te meg ha annyira toleráns vagy akkor megérdemled, hogy a sok rasszista helyett téged raboljanak ki, utána verjenek össze és erőszakoljanak meg. Ráadásul egy kis csonkítás is figyeljen be hátha észhez térsz és megérted miért utálják őket minden országban. Persze ha már élőben láttál c tipusú állampolgárt, nem csak a tv-ből ismerd szegény üldözötteket.
2012. aug. 23. 16:44
 14/15 anonim válasza:
de a szomszéduk is cigány és rendes
2012. aug. 23. 21:25
 15/15 Liderc2016 válasza:

Megy az okoskodás mindkét oldalról. Az külön tetszik, amikor valakinek van kialakult véleménye minden tapasztalat nélkül.

Nekem 30 évesen csak rossz tapasztalatom volt velük - most Kőbánya ligettelki részén vannak problémás egyedek.

Viszont ehhez hozzátartozik, hogy egy lakóközösségről beszélsz. Ergo, ha problémásak, ti össze tudtok fogni. De egy jobb lakóhelyen van közösképviselő is, aki szintén elő tudja a dolgokat mozdítani, ha arra kerül sor. Ki lehet azt dobni, aki nem fizet.

Ettől függetlenül érdemes tisztességesen hozzáállni a dologhoz. Te ne add meg nekik az okot, hogy beléd kössenek.

Félni lehet, viszont a rendőröket bármikor ki lehet hívni. Testi sértés 3-5 évig terjedő szabadságvesztéssel jár; a legrosszabb a kis taknyosok viselkedésre mert ők a legszemtelenebbek illetve a kiskorúak.

2017. jan. 5. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!