Szerintetek is ciki ha egy férfi sír?
Őszintén szólva ha gyakran sír(gyakran=2-3 hetente férfinál),akkor az már zavaró és tényleg lelki problémára utalhat.De ha nagy problémáknál,halálozásnál sírja el magát,akkor az megérthető.Olyankor kell empatikusnak lenni.
De hogy jön a síráshoz a polcszerelés?Miért,aki nő az ne fűnyírózhat meg nem szerelhet polcot?Mert mondjuk a férje éjszakai műszakos volt,és esetleg fáradt?
Nőként mondom ezt,és én sem vagyok gyenge,de apróságokon fel nem húzom az agyam!
Érdekes, én olyan férfit ismertem meg, aki FÉRFI! Mindent meg tud csinálni, még polcot is fel tud rakni. Ami a lényeg és nő vagyok mellette.
Nehogy azt hidd, hogy attól hogy te domináns vagy, és erősnek képzeled magad, boldog leszel. De hogy válaszoljak a kérdésedre. Nem ciki sírni sem férfinak sem nőnek. Arról nem beszélve, hogy a sírás bizonyos fokig egészséges is, Tisztítja a könnycsatornákat.
Szóval inkább tartsd magad cikisnek mert kérges szívű vagy..
Azért nem mindegy, hogy meghatódik, és könnyes lesz a szeme, vagy órákig zokog a válladon, és anyut akarja :D
Utóbbi tényleg súlyos lenne, de nem hinném, hogy gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!