Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik vagdossák magukat azok...

Akik vagdossák magukat azok mivel teszik? Némelyik embernek nagyon meglátszik. Ha jobban látszik és ha kevésbé akkor mivel csinálják?

Figyelt kérdés

Írjátok le azt is hogy amikor jobban látszik akkor mivel csinálják,és ha kevésbé látszik akkor mivel..

Segíteni próbálok valakinek.Fontos lenne

2013. nov. 7. 20:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Így már jobban tudok segíteni neki,hogy tudom mivel csinálhatja..
2013. nov. 7. 21:28
 12/18 anonim ***** válasza:
3%
Jézusom. Miért fontos az, hogy jobban látszódjon? Tuti ezért volt a kérdésed. Azt akarod, hogy figyeljenek rád?
2013. nov. 7. 21:50
 13/18 anonim válasza:
95%
Utolsónak írom.Az emberek azért is vagdoshatják magukat mert semmibe veszik.ÉRTED?
2015. márc. 31. 21:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges magyarázkodni...az az ember aki még nem volt abban az élethelyzetben, hogy rászoruljon erre(hogy bántsa magát), az nem fogja megérteni, mi is a vagdosásnak az értelme...pár hete szóba került haverokkal(én is vagdosom magam, de ők nem tudnak róla)és megdöbbenve láttam, h 5 emberből 3 azt hitte aki vagdossa magát az azért teszi mert öngyilkos akar lenni...hát az esetek 90%-ban kur@ra nem erről van szó, a maradék 10% meg úgy lett öngyilkos, hogy felvágta az ereit(és ez a 2 kecire nem ugyan az!!!). A vagdosásnak, ugyan annyi értelme van mintha véresre vernéd a kezed a falon...az a lényege, h bántsd magad...mikor eljutsz egy olyan pontra, hogy a testi fájdalmat élvezed, mert arra koncentrálsz a lelki helyett.

De aláírom, van aki csak azért csinálja mer' hogy az olyan menős, meg felnőttes...nos, egen...az más tészta, azokat utálom :D anno sulibuszon volt egy csaj aki ott mindenki előtt cseréltette kis a kötését a bnőével, mert, hogy neki annyira fájt, hogy nem tudta magának..és ezt egy hétig...aztán közelebbről megnéztem, és csak oda rajzolta...ügyesen volt megcsinálva ugyan.

Kérdésre válaszolva :) tök mind 1 mivel csinálod, a lényeg az erősség...egy ollóval és tudsz olyan heget ami 70 éves korodban is ott fog virítani, és éles késsel is tudsz macska karmolást imitálni :)

2015. nov. 9. 20:26
 15/18 anonim ***** válasza:
20%

Én már vagdostam magam. De nem ollóval, nem késsel, még csak pengét se használtam hozzá.

Mindössze egy VONALZÓ volt.

De nagyon egyszerű a sztorija:

(Készüljetek fel, sokkoló lesz!)

Ültem az íróasztalomnál. Ránéztem a bal alkaromra. Hófehér tisztaság. Tökéletesen kivillant egy-két nagyobb erem. S akkor végiggázolt rajtam egy érzés:

Mégpedig az, ami szinte mindennapos lehetett már.

És annyira utáltam.

De tudtam, hogy vethetek véget neki.

Ugyanis nyár közepe volt, leégtem, mint az állat és rohadtul viszketett a bőröm! Le voltak vágva a körmeim, így azokat nem tudtam használni, ezért nagyon okos döntésként megvakartam egy vonalzóval.

Kisebesedett, a vér pedig gyönyörűen folyt le a karomon.

Csak az a baj...

HOGY NEM AKARTAM ÁRTANI MAGAMNAK, mert noha én is jöhetnék azzal, hogy "mindent utálok, mert engem is utálnak és most megölöm magam, vagy legalábbis megmutatom mindenkinek, hogy nekem milyen rossz", de nem jövök, mert fölösleges.

Ugyanis, aki meg akar halni, az nem kérdezget senkit róla, nem vágyik arra, hogy lebeszéljék, és végképp nem akarja, hogy segítsenek neki! (Mivel írtad, hogy "segíteni akarsz valakinek". Ha az az illető annyira meg akarná magát ölni vagy nagyon átani magának, megtenné egyedül is. Kivéve, ha ilyen kis csicska emo, mert akkor akár csoportban is mehet a pizsamasuicide. Sőt, akkor segíthettek egymásnak, és akkor viszonozva lesz.

Igen, tudom, hogy ez már lassan 4 éves kérdés, de én most találtam rá és mivel szabadon lehet válaszolni, így hopika, itt vagyok.!

Ha van hasonló hajlamú személy, aki idetéved, legalább kaphat pár hasznos infót, mikkel lehet "jobban látszó" sebet csinálnia magának.

Az lenne a legjobb, ha az itt felsorolt, rendkívül felszínes és szinte "alap" élekből csakis elrozsdásodottat használna, mert akkor legalább egy finom fertőzést is kap majd.

Komolyan, már ahhoz is segítség kell, hogy megöld magad vagy, hogy egyszerűen csak árts magadnak?

Egyébként meg gratulálok, marha nagy segítség lehetsz/lehettél. xD

2017. aug. 14. 01:13
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

Előző válaszoló vagyok.

"a testi fájdalmat élvezed, mert arra koncentrálsz a lelki helyett"

Nézd, a mazochistáknak is megvan a helyük.

A lelki fájdalmon nem az önbántalmazás segít, mert azzal csak még inkább rosszabbodik a helyzet, általában az ilyen embereket viszik elmegyógyintézetbe. (és ezt had ne részletezzem tovább...)

Természetesen mindenki mástól nyugszik meg, feledi el a múltat, vagy a gondjait, de az önbántalmazás korántsem megoldás! (nem, nyugi senkit se akarok lebeszélni, csinálják csak :D)

Én pusztán azt mondom, hogy ha magadat bántod, tökéletesen éretlen vagy még agyilag.

Nézd meg például a sorozatgyilkosokat. Ők sem magukat öldösik, hanem azokat, akikben megérzik azt a haragot, fájdalmat vagy bármi rosszat, ami azzá tette őket, ami. (nem tudom, erre kinek milyen munkakeresési gondolatai támadtak, nem is ez a lényeg.)

Hanem az, hogy ha valami rossz ért, TÖK MINDEGY, MI, ne magadat bántsd miatta. (Na jó, kivétel, ha te vagy a hunyó és úgy érzed helyesnek ezt a döntést.)

Nekem speciel nővérem vagdalta agyon magát, mert a pasiját elütötte a kocsi. Bántotta magát, mintha miatta történt volna.

Holott nem, neki semmi köze nem volt hozzá, így alakult és kész.

Most lehet, hogy mennyire bunkónak fogok tűnni, de ha például valaki leveszti mondjuk az édesanyját (tényleg, sajnálom az ilyen eseteket, egyszer én is belekerültem majdnem a helyzetbe..), akkor a gyereknek nem magát kell bántania, hanem vagy senkit, vagy azt, aki miatt meghalt. Ha meg nem személy miatt történt, akkor meg sajnos ez van, nincs bosszú.

De a lényeg az, amit eddig oly sokszor ismételgettem:

NE bántsd magad, bármilyen lelki fájdalomban is legyél, kivéve, ha te vagy az okozója és szerinted helyes választás lenne megbüntetned magad érte, hogy fifty-fifty legyen.

2017. aug. 14. 01:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat, *egy kocsi...:D
2017. aug. 14. 01:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat 2, *elveszti az édesanyját (befejeztem, sorry)
2017. aug. 14. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!