Sajnos meglátszik a patanások helye az arcomon. Mit csináljak, hogy szép legyen az arcbőröm?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék kozmetikushoz menni, olyan megoldásokra gondoltam amiket itthon is meg tudok csinálni.2009. júl. 29. 09:41
1/2 anonim válasza:
A kövirózsakrém halványítja....de otthoni praktika nem nagyon van a régi hegekre...
Én elmentem bőrgyógyászhotzz egy anyajeggyel...kérni se kellett már kaptam is két szert...egy fertőtlenítőt a pattanásokra és egy hámlasztókrémet...ez eltünteti a sebhelyeket....300 forint volt....már 1 hét alatt csodát tett, hidd el érdemes elmenni, az ember azt gondolná, hogy az ilyen válaszok azoktól érkeznek akik csak orvost tudnak elképzelni mint segítség...de nem igaz tényleg segít....nekem 3 120 centi hosszú polcom van tele tonicokkal krémekkel zselékkel glekkel porokkal tisztítókendőkkel csodaszerekkel...egyik se használt szinte semmit de amit a őbrgyógyásztól kaptam az egy hét alatt!
2/2 anonim válasza:
és annak a hámlasztókrémnek mi a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!