Mit csináljak az össze-vissza álló szemöldökömmel? Olyan hülyén nö pár szál, de ha kiszedem akkor meg meglátszik.
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 20:20
1/4 anonim válasza:
Kend be kenoccsel vekonyan, vagy valami zsirossal, esetleg hajzselevel, amitol nem kuszalodik ossze-vissza... nekem is ilyen volt regen, azota mar valtoztattam, kiszedetem azt a par szaalt, de nekem szerencsem van, nemlatszik meg nagyon. :)
2/4 anonim válasza:
Semmi esetre se húzd ki azokat a szálakat, amelyek kuszán állnak, mert nem lesz szép ha megritkítod. Ollóval vágd le inkább a kiálló végeket. (Kivéve, ha Kiszeles szemöldököd van, mert akkor nem számít az a kis ritkítás) :)
Elnézést! Nem rosszindulattal mondtam!
3/4 A kérdező kommentje:
Semmi baj,nevettem. =) Nincs Kiszeles,pont azért látszana meg nagyon. De az ollót lehet bevetem,köszi!
2009. márc. 30. 20:57
4/4 anonim válasza:
hajlakkot kell az ujjacskdra fújni és azzal fixálni.én elfekszem néha a pofim és akkor a szemöldököm is,és nekem ez segít:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!