Conchita Wurst (Ausztria) vagy AZIS (Bulgária) a szimpatikusabb?
Miért csak pozitív véleményt szabad róluk alkotni, és aki nem úgy gondolja mint te az primitív?
Alanyi jogom a dolgokról véleményt formálni, jelen esetben én mind a két személyt undorítónak tartom.
Ezek az emberek direkt akarnak kitűnni a társadalomból, így azt is vállalniuk kell, ha esetleg valakinek nem tetszik ahogy kinéznek, vagy amit csinálnak.
És de, manapság trendi erre rátenni még egy lapáttal, ilyen a modernkori társadalmunk.
Természetesen nem fogom egyiket se leköpni ha szembe jön velem az utcán, se szitkozódni, még csak csúnyán sem nézek rá, de a véleményem meglesz róluk.
Conchita nagyon erdekes jelenseg, de ezzel nem mondtam ujat :D szerintem az undorito kicsit eros szo, talan inkabb bizarr. Egyetertek az elozovel, feltunoskodni akar, kitunni a tomegbol. O ezt ilyen erdekes modon probalja megvalositani. Ha neki ez tetszik, en nem fogok belekotni, de azt azert tulzasnak tartom hogy o kepviselje Ausztriat egy ilyen versenyen. Nem szivesen nezem percekig (ezzel szerintem legtibben igy vannak), habar a dal nekem bejon :)
AZIS-t nem ismerem...
Azis borzalmasan undorító, Conchita még határeset :)
De ennek ellenére mindkettőt nagyon jó énekesnek gondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!