Conchita Wurst (Ausztria) vagy AZIS (Bulgária) a szimpatikusabb?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 17:50
2/14 anonim válasza:
Wurstra visszatérve, állandóan ezek a Bécsből jött hulladékok járatják le az egész országot, szégyen hogy egy ilyen ember képviseli Ausztriát .
3/14 anonim válasza:
Wurst tényleg kissé bizarr kinézetű, és meghökkentő lehet az Eurovízió közönségének, de lehet, hogy ez a meghökkentés viszi majd be a döntőbe.Énekelni még nem hallottam, a hangja se lehet olyan rossz.
Az AZIS-t nem ismerem.
5/14 anonim válasza:
Conchita Wurst-ot nem ismerem, de AZIS egyébként egy intelligens ember. Barátja is van és boldogok együtt. :D De amúgy nem kedvelem.
7/14 anonim válasza:
Ez a Conchita nagyon nőies jelenség.Ez a szakáll nem tudom ezzel mit akar elérni.
Nem tudom,hogy mennyit operáltak rajta vagy mennyit terveznek,de ha teljesen "megcsinálnák" szerintem nagyon szép nő lenne.Kicsit hasonlít a Pussycat dolls énekesnőjére.
8/14 anonim válasza:
Baromi gusztustalan mind a kettő:D
De ha most ez a trendi..
9/14 anonim válasza:
Utolsó a transzszexualitás nem egy trend.
Ez egy állapot,az illető ilyennek születik.
Szerintem te ezer trendet követtél már,tudhatnád,hogy mi választható és mi nem......
10/14 anonim válasza:
Inkább az menő "trendi",persze csak a primitív emberek körében,hogy negatív véleményt alkotnak egy olyan dologról,amiről nem is tudnak semmit,vagy csak nagyon keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!