Nehéz alkalmazkodni az új életemhez, mit tudnék tenni?
El kellett költöznöm. Egy kisvárosban laktam, mindenki szeretett, tulajdonképpen "sztároltak" volna, ha hagytam volna.
Felköltöztem Pestre. Utolsó évem a gimnáziumban, az osztálytársaimmal nem nagyon érdekeljük egymást, persze elvagyunk, de nem hiszem, hogy tartósabb barátságok lesznek. Külőnbözőek vagyunk, idősebb vagyok.
A szüleim éjjel-nappal dolgoznak, szóval nincs otthon senki, de a magányt szerencsére jól tűröm. De az unalmat nem. Akárhová mentem volna sportolni, vagy túl drága, vagy túl öreg vagyok hozzá, és nem lenne értelme belefogni (versenytánc, szinkronúszás - eddig balettoztam; próbálkoztam más csapatsportoknál is, pl. kézi- vagy röplabda, de egyiket se tudnám olyan szinten űzni, mint régen a balettot).
Azonkívül volt egy elképzelésem a jövőről, de olyan kritikákat kaptam, amikből azt szűrtem le, hogy nem vagyok elég jó a választott pályához, (és sajnos igaz) amire eddig készültem, ami nagyon gáz, mett érettségizek, nem tudom, menjek-e egy olyan szakra, ami nem érdekel, vagy kockáztassak, és valószínűleg lebőgök, és diplomás munkanélküli leszek.
Egy hatalmas nyomorék vagyok, az egész eddigi életem gyönyörű volt, azt hiszem, vége a legszebb éveimnek. Mit tudnék kezdeni magammal? Nem tudok szerepelni, se versenyezni, és még a választott pályámhoz se vagyok elég jó... línál még nekem valamit az élet??? Nem akarok enyhén duci feleség lenni, akinek az EGYETLENEGY sikere a családja. Karriert akarok és sikerélményt, de most egyikre sincs esélyem.
18/L
előző vagyok.
de ismerek egy volt balettos lányt,aki különböző okok miatt abbahagyta a balettot és ő jógázni kezdett,majd jóga oktató lett.
szóval a fitnesz mellett a jóga is lehet egy nagyszerű kihívás és komoly cél.
nézd csak-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!