Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mindennap tesztek azért,...

Ti mindennap tesztek azért, hogy jobb legyen az életetek?

Figyelt kérdés

Gyakran hallom panaszkodni az ismerőseimet, mert nincs munkájuk, nincsenek barátaik, nem érzik jól magukat a jelenlegi élethelyzetükben - de amikor megkérdezem, hogy mit tesznek a változásért, csak a vállukat vonogatják.

Ti mit tesztek napi szinten azért, hogy "más legyen"? Például az esti Barátok közt helyett rászántok inkább egy órát arra, hogy nyelvet tanuljatok a könnyebb elhelyezkedésért? A kritizálás helyett keresitek az emberek jó tulajdonságát, és megdicsértek másokat?

Tesztek ehhez hasonló dolgokat?

2013. okt. 28. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, teszek. A dicséret , a szeretet adása pl. jó kezdésnek.A nyelvtanulás is jó, azt közösségi oldalakon is lehet, úgy még könnyebben is mehet, mert érdekes lehet a téma, amikkel idegenekkel beszélsz. De én pl. olvasni is szoktam, sokat kint lenni a szabadban, megvenni épp azt az ételt, italt, amit akkor kívánok, ilyesmik. Virágültetés, sétálás, biciklizés, sport. Zene, éneklés,vagy pl. megtanulni egy hangszeren játszani nemcsak gyerekként lehet.
2013. okt. 28. 18:31
 2/6 akosakiraly ***** válasza:
Én mindennap teszek érte. Az életemet most csak a jövőm építésére szenteltem, és mindennap ezért élek. Néha nehéz. De ajánlom mindenkinek hogy kipróbálja magát. Kicsit elkopott ez a szöveg, de pont ettől igaz: Bármire képes vagy.
2013. okt. 28. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Felszerelem magam, és alkotni kezdek. Persze használati tárgyakat. :)
2013. okt. 28. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, de nem teljesen tudatosan. Nagyon-nagyon nem szeretnék úgy élni, hogy csak tengődöm, hogy nem fejlődök. Szükségem van arra, hogy folyamatosan fejlődjek, jobbá váljak, segítsem a környezetemet is, hogy hasznosan töltsem az életemet. A Barátok közttel és társaival ki lehet kergetni a világból; esténként, ha az időm engedi, szépirodalmi klasszikusokat szoktam olvasni. Ezt viszont annyira igénylem, hogy ha nagy ritkán úgy adódik, hogy pár napig nincs rá lehetőségem, szinte fizikailag szenvedek.

Mindig pozitív vagyok, segítőkészen és jóindulattal állok hozzá minden emberhez, tudatosan törekszem a negatív tulajdonságaim leküzdésére, nincsenek káros szenvedélyeim, és ha valakinek segíteni kell, nem azt nézem, hogy mit kapok érte cserébe, hanem örülök, hogy segíthetek.

2013. okt. 29. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:
BK helyetti nyelvtanulással lósz@rt se ér az ember, nem hogy könnyebb elhelyezkedés. 3 szakmával, 1 anyanyelvi angollal csak sz@r helyekre hívnak vissza. ennyit a nyelvtudásról. Annyi haszna van, hogy nem kell felirat az angol filmekhez, több nincs.
2014. márc. 11. 09:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen,pròbálok tudatosan és boldogan élni.

Előre gondolkozom,tervezek,de közben pròbálok kiegyensùlyozott lenni,nem görcsölni.

Tudatosan épìtem a kapcsolataimat,a munkahelyemen is pròbálok olyan dolgokra is figyelni,amely nem is igazán az én feladatom. Este futok,egyrészt mert jò lenne pár kilòt fogyni,másrészt mert pedig nem akkor akarom majd kìnozni magam,mikor már nehezebb a mozgás.

Sok mindent tudnék még sorolni ezzel kapcsolatban. :)

2014. márc. 11. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!