Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire buta?

Miért vagyok ennyire buta?

Figyelt kérdés
Soha èletemben nem voltam jò tanulò,de mindig az akartam lenni,de sose jött össze. Most 11.-es vagyok ès kezdem ùgy èrezni,hogy nagyon buta ember vagyok. Pl. olvasom a tanulni valò anyagot,elolvasom vagy háromszor,de nem èrtem,nem marad meg a fejemben. Òrán is pròbálok odafigyelni,de egyszerűen nem èrtem meg amit a tanár mond. Nèha olyan,mintha kikapcsolna az agyam kb.egy tizedmásodpercre,mert van,hogy 1-2 szòt nem fogok fel. Már arra is gondoltam,hogy valami az agyammal van. Nagyon szeretnèk egyetemre menni,lediplomázni,de fèlek nem vagyok elèg okos.
2013. okt. 16. 21:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Óriási tévedésben vannak sokan.

Először is a memória csak egy része az intelligenciának, az okosságnak. Akinek jó a memóriája, nem feltétlenül okos, és aki okos, annak egyáltalán nem biztos, hogy jó a memóriája. Sőt, általában pont fordítva van.

A sport lehet, hogy segít, de a kérdező egyáltalán nem mondta, hogy nem sportol. A túl sok sport meg kifejezetten káros, a tanulás szempontjából is, és most nem akarom a sportolók értelmi szintjét ecsetelni, mert sértő lenne nekik.

2013. okt. 23. 11:30
 12/12 anonim ***** válasza:

"Órán is mindig figyelek,megpróbálok oda koncentrálni,de óra végére a nagyrészét elfelejtem."

Sose bánd, amit tanítanak, annak a nagy részét el is kell felejteni.

2013. okt. 23. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!