Magesz8 kérdése:
Emberek! Miért kell ebben a világban tanulni, dolgozni, és majd megszakadni a munkában? Régebben az ősemberek is megéltek tanulás nélkül, akkor most miért van rá szükségünk?
Figyelt kérdés
Miért van szükségünk pénzre? Hiába bányásszák ki a földből az ásványi kincseket pl vasat és csinálnak belőle gépeket amiket mi megveszünk akkor is fogynak az ásványi kincsek és akkor is elfogynának hogyha ingyen kapnánk meg a ,,gépeket"
miért van mindez?
2013. okt. 11. 20:56
21/25 anonim válasza:
De annak sem lesz jó vége, ha nem tanulsz meg helyesen írni.
23/25 anonim válasza:
17-es én alapvetően az emberi társadalmi lét feltételeit sorolom nem azt a feltételt ami alapja magának az ökológiának az életnek. Én már számba vettem hogy egyből belecsöppenünk a természetbe és nekünk mi szükséges, az EMBERI társadalmi léthez de mindegy :D nem bonyolítom, légyszíves próbáld megérteni
24/25 anonim válasza:
Akkor minek oda a víz és a meleg(hőmérséklet)?
Ezek nem emberi társadalmi feltételek, hanem életfeltételek.
25/25 anonim válasza:
Meg az élelem is ilyen.Az sem feltétele a társadalomnak, ha elhanyagoljuk az életfeltételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!