Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberek! Miért kell ebben a...

Magesz8 kérdése:

Emberek! Miért kell ebben a világban tanulni, dolgozni, és majd megszakadni a munkában? Régebben az ősemberek is megéltek tanulás nélkül, akkor most miért van rá szükségünk?

Figyelt kérdés

Miért van szükségünk pénzre? Hiába bányásszák ki a földből az ásványi kincseket pl vasat és csinálnak belőle gépeket amiket mi megveszünk akkor is fogynak az ásványi kincsek és akkor is elfogynának hogyha ingyen kapnánk meg a ,,gépeket"

miért van mindez?

2013. okt. 11. 20:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
nem is lenne jó, ha mindenki tudna mindent. Káosz lenne.
2013. okt. 11. 21:31
 12/25 A kérdező kommentje:
na végre egy normális nyugodt válasz, köszönöm.
2013. okt. 11. 21:31
 13/25 anonim ***** válasza:
Egyébként amíg a mostanihoz képest állati életet éltünk, nos, szerintem az sokkal természetesebb volt, mint a mostani.
2013. okt. 11. 21:34
 14/25 anonim ***** válasza:

Én spec azért tanulok met érdekel amit tanulok. Ezért szoktam olvasni a szabadidőmben, mert érdekel amit tanulok és jó dolog megtudni valami olyanról dolgokat ami érdekel. Nem azért mert okosabbnak érzem magam, csak szeretem megérteni a dolgok működését (gépésznek tanulok és csillagászat a hobbi), jó érzéssel tölt el ha tudom mi miért van.

Dolgozni azért fogok valószínűleg mert a mezőgazdaság nem nagyon érdekel (és kb hasonló szinten értek hozzá) és azért valamit enni kell, magamnak egyedül nem tudok házat építeni és habár az autó nem fontos azért én szeretem őket és néha meg tud nyugtatni egy fél órás kocsikázás (no meg persze a kényelem...), szóval valószínűleg előbb-utóbb ez is lesz majd, ezekhez pedig pénz kell. A pénzt pedig meg kell keresni valamivel, és mivel a cserekereskedelemhez nem termelek semmit muszáj lesz azt a gépészettel megkeresnem amihez bizony dolgoznom kell majd.

Más részről azért az ősembereknek sem volt Hawaii az élet valahonnan kellett ennivalót szereznie az ennivaló szerzéshez szerszámokat kellett csinálni, azokat ki kellett találnia és tovább kellett fejlesztenie (ez a rész mondjuk még jól is hangzik), de mondjuk én inkább lehúzok 8 órá egy gyárban minthogy nekiugorjak egy vaddisznónak. Jó persze az is buli, meg sokkal férfiasabb de azért én a biztonságosabb utat váalsztanám.

Ha mindent ingyen kapnál akki mi értelme lenne megtermelni a dolgokat? Más szakadjon meg azért, hogy te megtömd a bendőd, autód/házad legyen és (ha már az ásványoknál vagyunk) gyűrűket vegyél a feleségednek? Azért ezt te sem várhatod el tőle!

20/f

2013. okt. 11. 21:51
 15/25 anonim ***** válasza:
Kemény az élet kölyök!
2013. okt. 11. 22:04
 16/25 anonim ***** válasza:

Pár feltétel szükséges a létfenntartához.

Élelem

Víz

Meleg

Férfi/Nő

Ennyi lenne az élet alapja csak mi bonyolítottuk túl 6000 év alatt.

2013. okt. 11. 22:07
 17/25 anonim ***** válasza:
De azért nem árt, ha van mit lélegezni, és persze az sem, ha van fény is.
2013. okt. 11. 22:46
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
meg wifi... :D (trololololol :D)
2013. okt. 11. 23:20
 19/25 anonim ***** válasza:
Sokat érünk a fejlett technikával, meg az összetett szabájokkal. A kényelem miatt és az emberi faj miatt pusztúlnak ki az csodálatos ragadozók! Lassan a tigrisünk se lessz, se medvénk, se őserdőnk! A XX zázadtól eglszen a napjainkik a földünk, növényzete, erdeje brutálisan fogyatkozik, a légszennyezéstől felborul természet rendje.. Nincs már szabadság, nincs már érdekesség, a föld zeg-zugait ismerjük az internet miatt, a média miatt. Nicc már olyan, hogy az ember nyugodtan élt egy szigeten messze a civilált világ elől! Napjainkban senki nem bujhat el, bárkit megfigyelhetnek akárhol is van! Nics már izgalom, nincs kaland, mert a készülékekből tudunk már minent. Teljesen bekebelezi az ember a média és az internet! szerintem meg kellett volna álnunk a fejlődésben 60-as években... de az ember telhetetlen, és ez okozza minden bajd. A kényelemnek és a technikának ára van, nagyon nagy ára.. régen sokal szebb volt a föld tele volt izgalmakkal-szépséggel, mamár a munkáról, hatalomról, szervkereskedelemről, és pénzről szól minden... nem lessz ennek jó vége..
2013. okt. 12. 03:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Helyesírásból ötös
2013. okt. 12. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!