Van itt olyan akinek a párja, hozzátartozója vagy ismerőse az Állampusztai/Solti börtönben van?
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 16:47
1/20 anonim válasza:
Hát biztos nem lesz túljelentkezés. :D
2/20 A kérdező kommentje:
Próba szerencse.. ;)
2013. okt. 11. 16:52
3/20 anonim válasza:
kedves kérdező!
és ugyan miért fontos ez neked?
talán közvélemény kutatás...?
4/20 A kérdező kommentje:
Nem, csak a páromat jelenleg oda szállították át, és mivel helyileg az ország másik végében van tőlem ez a börtön nem tudom hogy pl. csomagküldésben ott mik a tiltott dolgok.. Mert minden bv-ben más.
2013. okt. 11. 16:58
5/20 anonim válasza:
Akkor hívd fel az intézményt és kérdezd meg. Gratula a párodhoz.
6/20 A kérdező kommentje:
Sajnos semmit nem találtam a neten az intézményről.. A gratulációdat pedig köszöntem ;)
2013. okt. 11. 17:11
7/20 anonim válasza:
Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet
6327 Állampuszta
Telefon:06-78/407-860
apuszta.uk@bv.gov.hu
Szerintem próbálkozz meg ezen a számon érdeklődni, vagy írj a mailre.
8/20 A kérdező kommentje:
Wooow!!! Köszönöm szépen !! :-)))
2013. okt. 11. 17:18
9/20 anonim válasza:
Ami minden börtönben a leghasznosabb: mondd meg az illetőnek, hogy igyekezzen úgy párt választani, hogy az ő férje erősebb legyen, mint a cellatársaié, így fájdalmadabb lesz ugyan leülnie, de a többiek nem verik rendszeresen össze, mert tudják, hogy az "ura" azt megtorolná. Vazelint okvetlenül küldjél...
10/20 anonim válasza:
Nincs mit.
Kedves 72%-os, most miért kell szemétkedni? Senki nem szereti az elítélteket, de teljesen felesleges és gyerekes ezért a hozzátartozókat hergelni. Nem beszélve arról, hogy te is kerülhetsz még ilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!