Kinek van ennyi pénze ételre? Nem sajnálják?!
foodspotting.com
Kinek van pénze egy tál ételre fizetni 4-5e forintot?! Tele van az oldal ilyen képekkel! Magyarok...
Nem sajnálják, nem szégyellik magukat, hogy miközben ezt eszik százezrek éheznek? Aztán még fel is töltik netre..?!!
21:
A kérdezőnek nincs igaza, de ettől még te méretes marhaságot beszélsz. Az étteremben a költségek nagyobb része nem az alapanyaggal függ össze, egy 2 ezres és egy 5 ezres ebéd között általában nem az alapanyag a különbség, hanem a kiszolgálás, a hely és a konyha színvonala, a hely híre, stb.
Te nem szégyelled magad, hogy internetre költesz ezreket, miközben más ebből több napi kaját tudna venni magának? Más éhezik, te meg internetezel? Nem sül le a bőr a képedről? Mégis hogy képzeled ezt?!
Remélem, értetted a párhuzamot. Azt ne mondd, hogy te önmegtartóztató életet élsz, és csak és kizárólag arra költesz, abból is a legminimálisabbat, amire feltétlen az életbenmaradáshoz szükséged van. (Elvégre mások éheznek...) Nincs kábeltévéd, okostelefonod, (sőt.. maga a telefon sem létszükséglet), nincs autód, nem veszel feleslegesen ruhákat, könyveket, újságokat, semmit. Mert ezt nem hiszem el.
Akkor meg miért fáj, ha más kiad egy kajára a saját pénzéből párezer forintot?
Akinek van autója, az milliókat költött érte (mert az alatt legfeljebb csak használt trabantot kapsz), most akkor minden személygépkocsi-tulajdonos mélyen szégyellje magát? Hiszen abból a pénzből többszáz embert lehetett volna hónapokig etetni.
Én sem vagyok gazdag, de egyáltalán nem tetszik ez a hozzáállás, hogy "ha másnak nincs, neked se legyen".
Egyébként meg nem is biztos, hogy aki a netre feltesz egy flancos kaját, az minden nap olyat eszik. Az meg nem a te dolgod, hogy a szabad költőpénzét ki hogyan cseszi el.
Nem tartanak fegyvert a fejükhöz,hogy vegyétek meg,akkor meg miért baj?
Ha a szegények kenyerére hoznának ekkora árakat,akkor még meg is érteném a felháborodást,de így...
Az meg,hogy te sanyargatod magad,egy dolog.
Az adalékanyagok többsége az élelmiszeriparban, de otthoni főzéskor is régóta használt, természetes eredetű anyagok, csak kaptak E számot, azóta a hiszékeny, buta emberek minden E-re fújnak, holott csak néhány olyan van, amelyre valóban figyelni kellene.
Veled ellentétben én nem ülök fel a hisztéria kampánynak, de ez nem azt jelenti, hogy nem figyelek az egészséges táplálkozásra.
Egyébként még az sem lényeges, hogy melyik természetes eredetű, és melyik nem. Manapság divatos az a szó, hogy "kémiai anyagok", holott minden anyag kémiai anyag, és ezt szembeállítani a természetes eredetű anyagoktól. Holott bármelyik lehet ugyanúgy ártalmatlan és ugyanúgy káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!